HCL.HR

Novi pacijent u Surgeon Simulatoru je Donald Trump

Zoran Žalac 03.06.2016.   •   6 komentara


Besplatni DLC paket za Surgeon Simulator: Anniversary Edition razveselio je dio Amerike. Na virtualni operacijski stol legao je mnogima omraženi predsjednički kandidat Donald Trump.

surgeon-trump

Ukoliko SAD krajem godine izabere Donalda Trumpa za predsjednika svemira, bio bi to interesantan scenarij u kontekstu videoigara. Naime, Trump je već u nekoliko slučajeva bio povezan s videoigrama. Posljednji put njegov je službeni Twitter objavio video Trump Effect u kojemu se republikanski kandidat za predsjednika ismijava kroz Mass Effect.

Tko god da vodi Trumpov službeni Twitter profil u spomenutom videu očito nije shvatio šalu, a pitamo se hoće li shvatiti DLC paket za Surgeon Simulator. Naime, “Inside Donald Trump DLC” na operacijski vam stol dovodi kontroverznog biznismena i političara da mu ugradite zlatno ili kameno srce.

Proširenje je besplatno svim vlasnicima Anniversary izdanja dok oni sa inačicom oznake 2013. Trumpa mogu nabaviti za sitnih 0.60 eura. Toliko je jeftin. Trump DLC dostupan je samo u PC verziji te neće biti naknadno dodan za PS4 izdanje.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • R4iden

    03.06.2016 - 18:09

    Da isto to naprave sa Killary odma bi social justice debili poceli protestirat, slat prijetnje smrcu. Siguran sam da nemaju muda to napravit, samo zele napravit kontroverzu da bi se ljudi ponovo prisjetili njihove ispodprosjecne gimmick igre.

  • Smoolex

    03.06.2016 - 19:41

    Zarežeš, kada ono lažno tijelo, ispod gmaz.

  • Darac Parac

    03.06.2016 - 21:05

    HAHAHAHAH njemu ni operacija mozga ne može pomoći

  • Elemiter

    03.06.2016 - 23:06

    The wall just got 10 meters higher!

  • CoBE10

    07.06.2016 - 11:45

    Gledao sam ovo na YT zabavno je igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?