HCL.HR

Novi patch za Fifu 16 poboljšava obranu, odluke sudaca i više

Igor Belan 15.12.2015.   •   5 komentara


EA je obavijestio javnost o promjenama koje će novi patch za popularnu Fifu 16 unijeti u igru. Fokus zakrpe je na četiri ključne točke.

Electronic Arts je objavio planove za nadolazeći update za Fifu 16 kojim ciljaju poboljšati četiri ključne točke igre: odluke sudaca, dodavanje, pritisak u obrani i pozicioniranje igrača.

Dok su neke od ovih promjena već dostupne u PC izdanju, isti update za PS4 i Xbox One verzije igre dolazi nešto kasnije (datum nije poznat).

Ključna poboljšanja ovog patcha uključuju promjene u Rules and Physics sustavu što bi trebalo poboljšati odluke sudaca, odnosno pomoći poboljšati odluke oko penala. Također obećavaju poboljšati koliko brzo nastupa efekt umora igrača za vrijeme korištenja ‘Aggressive interceptions’ i ‘Secondary Contain’ tehnika, što bi kao posljedicu moglo utjecati na sposobnost igrača da u obrani stvaraju pritisak na napadača, pogotovo u kasnijim stadijima utakmice.

Sustav za pozicioniranje igrača također će biti poboljšan na način koji bi trebao omogućiti bolju obrambenu podršku virtualnih kolega te bolje pozicioniranje za brze napade. Također bi trebao biti riješen problem vezan za auto-tackle opciju koja se ponekad ne aktivira u situacijama kada je igrač pozicioniran kako bi i trebao biti.

Komentari (5)

  • pesek32

    15.12.2015 - 16:30

    Sudci su po meni najveci problem igre. Cak i zalede krivo sude nekad.

  • movie

    15.12.2015 - 17:40

    Ljubitelj sam fife ali ovogodišnje izdanje je čisto smeće. Razlog tome su ove četiri nabrojane stvari na početku teksta. Nije mi jsno da nešto što funkcionira u starom izdanju u novom izgleda potpuno idiotski. Kome, zašto, čemu? Zar 4 mjeseci moramo čekati da igra koliko toliko bude normalna?

  • Ovcaodnovca

    15.12.2015 - 19:05

    1.04 je popravio neke stvari, no baš mi skida i 1.05… pa ćemo vidit

  • MoGaming

    15.12.2015 - 19:37

    ove godine i fifa i pes su zakazali pravo.FIfa već odavno tone po kvaliteti a oni u konamiju nikako da se naviknu na novi engine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?