HCL.HR

Novi Rise of the Triad trailer čestita vam Božić

Renato Pedišić 27.12.2012.   •   3 komentara


Okultni Nijemci, kulna oružja, old-school štih i potpuni izostanak božićnog ugođaja elementi su koji opisuju novi božićni trailer za nadolazeći Rise of the Triad.

Rise of the Triad nadolazeći je naslov novog studija Interceptor Entertainment, koji za Apogee Software, vlasnika licence za igru, razvija i Duke Nukem 3D: Reloaded, a u produkciji je i naslov kodnoga imena Pathfinder. Apogee (nekadašnji 3D Realms) stvorio je ime Rise of the Triad 1990-ih godina kao novu interpretaciju svijeta Wolfensteina (tvorci su Wolfenstein 3D-a) , a činjenicu da je ROTT dobio samo jednu igru žele ispraviti ovim naslovom koji izlazi sljedeće godine.

Rise of the Triad bit će PC eskluziva rađena u Unreal 3 engineu, a izaći će u prvom kvartalu 2013. godine, kada bi trebala vratiti old-school napucavanje na staze slave. Navedeno nam se trudi dokazati i novi trailer, imena “Deadly Gentlemen”. Iako je ovo službeni božićni trailer za igru, božićnog ugođaja u njemu baš i nema, no to mu prilično lako oprostimo poradi nabrijane i brze akcije.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    27.12.2012 - 17:01

    izgleda nekako sirovo, al dobra je muzika

  • Rogue

    27.12.2012 - 18:02

    Igra predobro izgleda . Ne znam kako netko može preferirat pucačine tipa Cod i BF pokraj Quakea , ROTT-a , Serious Sama , Unreala …

  • West

    28.12.2012 - 16:43

    Originalni ROTT sam igrao tamo 95. na 486 DX2/66. Jebena igra u svoje vrijeme, krvi do koljena, lete glave, oči. Oružja su isto bila zakon, najbolja su mi bila firewall i dog mode.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?