HCL.HR

Novi RoboCop film bit će direktan nastavak originala iz 1987.

Petra Rukav 23.01.2018.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Znanstveno-fantastičan film s kraja 80-ih godina koji govori o policajcu preobraženom u kiborga znanog kao RoboCop dobit će direktan nastavak koji će zanemariti ostale filmove iz franšize.

robocop film

RoboCop je popularni američki znanstveno-fantastični akcijski film koji nam je 1987. godine predstavio budućnost u kojoj su znanstvenici teško ranjenog policajca preobrazili u kiborga, kibernetički organizam koji se sastoji od umjetnih i prirodnih dijelova; jednostavnije rečeno, hibrid čovjeka i stroja.

Film koji je prošle godine proslavio 30. rođendan naširoko je smatran jednim od najboljih filmova 80-ih godina prošloga stoljeća koji se bave SF tematikom, no kasniji nastavci i obrade nisu naišli na isto oduševljenje, a mnogi fanovi dodijelili su im etiketu razočaranja. Međutim, to nije obeshrabrilo franšizu da i dalje ustraje u novim nastavcima stoga ćemo RoboCopa ponovno gledati u akciji, a u cijeli projekt uključen je originalni scenarist Edward Neumeier.

Konkretno, Neumeier je u intervjuu za digitalni zabavni magazin Zeitgeist otkrio kako planiraju napraviti direktan nastavak originala iz 1987. godine te da će u skladu s time odbaciti sve ostale filmove koji su nakon toga izašli:

„Ima hrpa drugih RoboCop filmova i nedavno je izašao i remake. [Međutim], rekao bih da će to biti neka vrsta povratka starom RoboCopu kojeg svi volimo, počevši od tamo pa prema naprijed. Dakle, u mojem umu to je zaista nastavak za prvi film tako da je to malo više stara škola“.

Datum prikazivanja kao i informacije o postavi glumaca za novi RoboCop nastavak nisu poznate s obzirom na to da film još uvijek nije službeno potvrđen od MGM-a, američke filmske kompanije za proizvodnju i distribuciju filmova i televizijskog programa.

Komentari (5)

  • KhorneFlake

    23.01.2018 - 22:58

    Frenk Milerovi Robocop stripovi su mi genijalni, i više nego dostojni da budu nastavak legendarnog originala. Samo šteta što su iskasapljeni i razvodnjeni za potrebe nastavaka. Dok je dvojka bila iole podnošljiva, postojanje trice ignorišem, kao i većina fanova.

  • HCM2A

    24.01.2018 - 11:43

    samo falu im jos dva sastojka
    Paul Verhoeven(bez njega ne ide)
    Peter Weller( bez njega bi se i moglo,mada bolje da je tu)

  • funky0308

    24.01.2018 - 12:26

    Znaci stize i igra uskoro… 😀 Ako bude, neka bude neki dobar TPS/RPG i super 🙂

  • delight353

    24.01.2018 - 14:52

    Misljenja sam da bi bilo ok rebootat cijeli serijal. Nastavak na original dolazi u obzir samo ako je scenarij imalo dobar kao sto je Blade runneru 2049. Nedavni remake nije los, ali glumac koji glumi Robocopa je totalno bezlican. Ne moze nositi cijeli film. A onda opet – manite se fransiza i smislite nesto, mastovito i kvalitetno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?