HCL.HR

Novi special: Polybius – igra koja je dovodila do ludila

Igor Belan 30.01.2011.   •   1 komentara   •   HCL objave


Novi nedjeljni special HCL portala je pred vama, a ovaj put donosimo priču o igri koja je zataškana jer je od igrača radila luđake. Jeste čuli za Polybius?

Još pred kraj prošle godine krenuli smo s objavom krasnih special tekstova svake nedjelje, a onda je stigao Zlatni Dabar i zamotao tu čokoladu u omot. No Zlatni Dabar je gotov, a mi se ponovno vraćamo regularnoj maniri objava nedjeljnih speciala. Prvi u nizu je uistinu zanimljiv, premazan velom misterije i intrige. Istražili smo Polybius! Ne pravite se da znate o čemu se radi, gotovo smo sigurni da za ovo niste čuli (ispravite nas u komentarima).

Riječ je o mitskoj arkadnoj igri koja je navodno prvi puta viđena 1981. godine, te koja je (isto tako – navodno) razvijena kako bi se testirale reakcije ljudi na psihoaktivne uređaje. Prema legendi, usljed tog testiranja sve je otišlo kvragu, a opće postojanje igre pokušalo se zataškati. No detektiv u nama nije nam dao mira – naš Zoran prihvatio se posla kako bi ove nedjelje mogli pročitati interesantan special o “igri koja je dovodila do ludila”.

SPECIAL: Misterij Polybiusa – igre koja je dovodila do ludila

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?