HCL.HR

Novi Tomb Raider film ima redatelja

Zoran Žalac 18.11.2015.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Povratak Tomb Raider franšize na filmski set režirat će norveški redatelj Roar Uthaug kojemu će to biti prvi hollywoodski angažman u karijeri.

Prema izvješću The Hollywood Reportera, novi Tomb Raider film, o kojemu se razmišlja već duže vremena, konačno ima zacrtanog redatelja. To je Roar Uthaug, lik za kojega sto posto nikada niste čuli, a razlog za to je vjerojatno taj što do sada nije snimio niti jedan film izvan svoje Norveške. Vraćanje Tomb Raidera u Hollywood bit će mu prvi “američki” zadatak u koprodukciji s filmskim kućama GK Films, Warner Bros. i MGM.

Ranije se vjerovalo kako će scenarij za novi Tomb Raider pisati Evan Daugherty, poznat po Divergentu i TMNT rebootu, no Hollywood Reporter navodi kako će taj zadatak pripasti Genevi Robertson-Dworet, scenaristu nadolazećih Transformersa 5.

Tomb Raider film je u pretprodukciji još od 2011., no čini se kako kroz svo to vrijeme ništa konkretno nije urađeno. Pretpostavlja se da se priča filma neće oslanjati na ranije filmske uratke već će biti bliža onome što je prezentirano kroz zadnje dvije igre u serijalu. Očekujemo stoga neku mladu Laru Croft, što znači da su šanse za povratak Angeline Jolie skoro pa ravne nuli.

Komentari (7)

  • Sentinel

    18.11.2015 - 13:03

    I bolje, nije Anđa više za glumit Laru, da budemo iskreni nikad nije ni bila.

    • pesek32

      @Sentinel, 18.11.2015 - 13:05

      Slažem se.

  • GAMERWORLD

    18.11.2015 - 14:03

    vrijeme je pistolje i ostalu opremu ostavi mladjoj glumici

  • Orionis

    18.11.2015 - 15:05

    Ako se dobro sjecam zar nije neko vrijeme (ustvari dosta dugo) bila rijec o tome da ce novu Laru u nadolazecem filmu glumiti Camilla Luddington (posuduje glas u zadnje dvije Tomb Raider igre) ?

  • Vejn

    18.11.2015 - 16:59

    Gledati ovaj film bez Andjeline u svom najboljem izadnju je isto ko suncati se na sjevernom polu. Jedino bi Cate Bakinsale mogla da je zamjeni u svakom drugom odabiru film me ne zanima, ne mora ni izaci 🙂

    • Wingmaker

      @Vejn, 18.11.2015 - 18:12

      Bravo svaka ti dala, da bih riječ rekao ;P

  • Ovcaodnovca

    @stari ?ovik, 18.11.2015 - 16:39

    ja mislim isto da će ta Camilla bit Lara…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?