HCL.HR

Novi Tomb Raider krajem 2011.

Zoran Žalac 01.07.2010.   •   4 komentara


Ne, Lara Croft and the Guardian of Light nije odgođen, već je riječ o drugom Tomb Raideru, jednom koji još nije najavljen, ali se o njemu nagađa već duže vremena.

Ne, Lara Croft and the Guardian of Light nije odgođen, već je riječ o “pravom” Tomb Raideru, jednom koji još nije najavljen, ali se o njemu nagađa već duže vremena. Točnije, prve neslužbene informacije procurile su još prije godinu dana, a u međuvremenu smo dobivali sve jasnije naznake o novoj avanturi gospođice Croft. Danas je ova tema ponovno aktualna jer poznati sajt Eurogamer iz povjerljivih izvora navodno dobio potvrdu o svim špekulacijama – na igri radi Crystal Dynamics, a izrada kreće punom parom sada kad je Guardian of Light dovršen. Igra bi trebala stići krajem iduće godine na PS3, X360 te PC, a baš kao što je i najavljeno, bit će potpuno novo TR iskustvo smješteno otvoreni svijet Japana s elementima survival horora. Kako se o ovome šuška već dosta vremena, informacija je vjerojatno točna. No ukoliko imate običaj ne vjerovati u nešto dok to nije službeno, pričekajte ipak odgovor Square Enixa, koji je zasad odbio komentirati spomenute informacije.

Komentari (4)

  • adojica

    01.07.2010 - 15:11

    Meni nije bitno koliko cu jos cekati do novog tomb raidera samo mi je vazno da bude dobar i dug ali da jos uvijek bude pravi tomb raider sa zagonetkama skakanjem i penjanjem.

  • snowblind

    01.07.2010 - 15:44

    Lara, otvoren svijet Japana, elementi survival horora? Hmm ajde da i to vidimo.

  • icemaher

    02.07.2010 - 00:03

    Survival horor, jos pa pogled odozgo, hvala preskocicu ovo. Sta je falilo tps i normalnoj avanturi, unistavaju igru koja prosla celu deceniju uz odlicnu uspesnost.
    obrisite prethodan moj komentar

  • wyzard

    02.07.2010 - 11:56

    kakav pogled odozgo? miješaš dvije igre čini se. Guardian of Light je manje izdanje s tim “pogledom odozbo”, a ovaj, zasad bezimeni TR trebao bi biti klasična tps avantura bez multiplayera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?