HCL.HR

Novi trailer za Batman: Arkham Origins otkriva novog negativca

ToxarE 21.08.2013.   •   1 komentara


Atraktivni novi trailer za Batman: Arkham Origins, objavljen povodom Gamescoma 2013, između ostalog nas upoznaje s još jednim negativcom – piromanom imena Firefly.

Warner Bros. je objavio novi trailer za Batman: Arkham Origins povodom Gamescoma 2013, a u njemu po prvi put imamo priliku vidjeti jednog novog negativca kojeg ćemo susresti u igri – piromana imena Firefly. Uz atraktivne prizore neobrijanog Batmana u borbi protiv hrpe regularnih i super-protivnika, trailer još jednom suptilno daje do znanja da se radi o prednastavku, odnosno početku Batmanove priče. Vidimo tako Batmana u sukobu s šefom policije, ali i s vjernim mu batlerom Alfredom koji još nije u potpunosti prihvatio i shvatio značaj Batmanove uloge u kriminalom infestiranom Gothamu.

Batman: Arkham Origins izlazi 25. listopada za Xbox 360, PS3, Wii U i PC. Spin-off naslov naziva Batman: Arkham Origins Blackgate izaći će istoga dana za 3DS i Vitu.

Komentari (1)

  • MorskiVuk

    21.08.2013 - 20:44

    Iako s ovim načinom promoviraju igru, ja bi, a mislim i dosta drugih ljudi htjelo da bar neki negativci ostanu kao iznenađenje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?