HCL.HR

Novi trailer za F1 2015 upoznaje nas sa značajkama igre

Stjepan Fikter 04.07.2015.   •   8 komentara


Najpopularniji automobilistički sport po prvi puta stiže na konzole ove generacije, a tu je i novi trailer da nas upozna s novostima koje će nas već za par dana dočekati u F1 2015.

Za tjedan dana, odnosno 10. lipnja imat ćemo priliku sjesti u kokpit virtualnih Formula 1 bolida na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One, no prije nego se to dogodi, dečki i cure iz Codemastersa pripremili su nam novi trailer da prezentiraju novine koje će stići s F1 2015.

Budući da Formula 1 po prvi put juri prema konzolama nove generacije, pripremljen je novi engine da možemo uživati u detaljnim vizualima dok se budemo penjali na postolja. Uz to, ovaj puta, centralni mod igre bit će Championship Season s time da će biti dostupna i njegova Pro verzija gdje će pravila biti kao u stvarnosti – utrke pune dužine, vožnja kvalifikacija te minimalni HUD uz dodatni izazov u obliku zahtjevnije umjetne inteligencije.

Također, uz sve novosti koje su dostupne u ovoj sezoni, unutar igre bit će i prošlogodišnja sezona kao bonus sadržaj.

Kako vam se čini trailer? Planirate nabaviti F1 2015 čim izađe?

Komentari (8)

  • fonxstar

    04.07.2015 - 17:22

    Nee veliki san fan automobila a pgotovo formule 1 a razocarala me a novim pravima i tihim v6 motorima to nije prava formula tako da ni igricu nezelim vise

    • IaMarmageddoN

      @fonxstar, 04.07.2015 - 17:32

      Jesi vidio najnovije pravilo? Ako odeš sa dva kotača (dva lijeva ili 2 desna) izvan staze u zavoju u kvalifikacijama ti brišu brzi krug u kojem si to učinio. Ovaj sport postaje sve sterilniji i gubi sve više fanova sa svakom novom glupošću. A što se same igre tiče, dok ne pokažu puni gameplay sa neke staze ne namjeravam razmišljati uopće o igranju ove igre jer se ne želim opet razočarati.

    • Mr. X.

      @fonxstar, 04.07.2015 - 19:49

      Nije sa 2 kotača, nego sa sva 4. I nije novo pravilo, nego se primjenjuje već neko vrijeme na stazama na kojima odlazak izvan staze vozaču daje prednost (poput ove staze u Silverstoneu).

    • IaMarmageddoN

      @fonxstar, 04.07.2015 - 20:01

      12 vremena je danas bilo izbrisano. Ja nisam primijetio da je kod baš svakog tog događaja (posebno u zavoju 9) netko izašao sa 4 kotača i još gore da bi mu to moglo donijeti neku prednost. To je takva glupost da mi kvari sav užitak a čovjeku može uništiti krug u kojem se jako trudio i u kojem bi možda došao na bolju poziciju. Jednostavno glupost. Pratim F1 od malena, od 90tih, kad sam bio manje svjestan što to je ali jaki dobar zvuk su me "natjerali" da počnem gledati no sa svakom godinom sad F1 ide na gore i gore. Međutim, nećemo o tome ovdje, ovo je portal u igrama. I makar u igri slična pravila postoje dugo to se nije smjelo uvađati u stvarni sport. Još jedna u nizu gluposti.

    • IaMarmageddoN

      @fonxstar, 04.07.2015 - 20:03

      *jako dobar zvuk i brzina tih vozila* su me "na…

    • Lovac

      @fonxstar, 05.07.2015 - 08:54

      Mr.X. je u pravu. A gle, dobiješ prednost jer možeš šire na izlazu, odnosno većom brzinom kroz zavoj. Al slažem se, sport polako, ali sigurno umire. Pratim F1 tamo negdje od 1996. i prošle 2 utrke su bile prve da sam pogledao start, par krugova i zadnjih par krugova. Kao da gledaš Endurance seriju, a ne F1. FFS, pa imamo Forumulu E, F1 treba biti vrh motosporta, a ne sprdačina kao što je sada. A igra? 2012. mi je bila dobra, nakon toga je išlo downhill. Uz to Codemasters je jako neprofesionalan jer ne samo da su reciklirali već su se javljali i isti bugovi (save corrupted??). Nema teoretske da ovo kupim za 10 eura taman da i valja, baš radi toga.

    • IaMarmageddoN

      @fonxstar, 05.07.2015 - 11:10

      Možda da a možda i ne, u svakom slučaju ja to pravilo ne podržavam. Ali da, ja više ne vidim smisao Formule 1 u ovom formatu.

  • tepih

    02.04.2016 - 22:43

    Pozdrav.
    može li mi netko objasniti zašto u utrci uvijek imam oštečene gume na početku urtke ?
    kada je zadnje vrijeme da ih zamjenim?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?