HCL.HR

Novi trailer za GTA 5 next-gen verziju stiže uskoro?

ToxarE 12.09.2014.   •   7 komentara


Internetski kuloari ponovno bruje komentarima o Grand Theft Autu 5 za PC, PS4 te XBO platforme, potvrđujući ono što smo već znali, ali i najavljujući novi trailer koji bi trebao stići uskoro.

UPDATE: GTA 5 DOBIO DATUM IZLASKA ZA PS4, XBO I PC

Čekanje next-gen verzija Grand Theft Auta 5 pomalo podsjeća na očekivanje Godota, uz razliku da svako malo imamo neke neslužbene priče vezane uz tu igru. Danas te priče stižu s Neogafa gdje jedan korisnik tvrdi kako je vidio GTA 5 u novom izdanju u 45-minutnoj prezentaciji za menadžere trgovinskog lanca GameStop u Anehiemu.

Kako se navodi u „izvješću“, riječ je o nevjerojatnoj preradi igre. Kao što smo već imali prilike vidjeti, vegetacija (trava, drveće itd.) je u potpunosti nanovo izrađena. Isto tako novi je i sustav rendriranja vode u rijekama i oceanima. Vidljivost mape je „luda“ kažu, te je za razliku od PS3/X360 verzije dinamična – odnosno, svjetla u daljini više ne stoje nego se kreću i sl. Životinje su također postale detaljnije te sada imaju stvarno krzno s individualnim vlasima umjesto jedne ravne teksture.

Pored toga također se navodi još očitih stvari, poput boljih modela likova, detaljnijeg prikaza ulica, novih sadržaja u vidu novih radio stanica (o čemu smo već pisali ranije) – ništa što se ne bi moglo logički i samostalno zaključiti, ali eto. Čini se kako će se igra (na konzolama) vrtjeti u 30 fps-a, što nije iznenađujuće, ali potvrdu ili demantij toga tek trebamo dobiti.

Za kraj, spominje se kako bi novi trailer za igru mogao uslijediti uskoro s obzirom na količinu sadržaja koja je prikazana. Nadamo se samo da ćemo s tim trailerom dobiti i odgovor na ono neizostavno pitanje – kada igra zapravo izlazi.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?