HCL.HR

Novi Unreal Tournament pokazuje znakove života

ToxarE 30.05.2014.   •   1 komentara


U Epicu su ‘podigli’ prvu igrivu verziju novog Unreal Tournament naslova, još uvijek bez suradnje s fanovima. Za sad se nema što posebno vidjeti, ali tu je zato dobri stari Shock Rifle.

Živo je! – Tim bismo riječima mogli opisati pojavu prvog prikaza novog Unreal Tournament naslova koji je najavljen ranije ovog mjeseca. Naime, Epic Games je sklepao ranu igrivu verziju i pokazao to kroz kratki video koji prenosimo u nastavku. U ovoj početnoj fazi fanovi igre nisu imali utjecaja na razvoj, no jednom kada igra dođe u igrivo stanje u njezin daljnji razvoj uključit će se fanovi, moderi i svi željni sudjelovanja u UT projektu.

Spomenuti video za sada ne pokazuje ništa posebno – level je bez tekstura, mapa nije detaljno dizajnirana, no zato je tu Shock Rifle koji će izmamiti osmijeh na licima fanova. Novi Unreal Tournament bit će dostupan za Windowse i Linux, a bit će potpuno besplatan za preuzimanje i igranje – jednom kada bude dovršen.

UPDATE: Svi pretplatnici na Unreal Engine pokretač mogu već sada preuzeti i isprobati prototip igre. Više o tome pročitajte na službenom forumu.

Komentari (1)

  • nightcomer

    02.06.2014 - 01:11

    Trebali bi objaviti early access, igra nije ništa gora od mnogih drugih koje to imaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?