HCL.HR

Novi Unreal Tournament već na ESL-u

Igor Belan 14.12.2015.   •   2 komentara


Još nije ni u alpha fazi razvoja, no novi Unreal Tournament već počinje plivati ozbiljnim esports vodama u velikom bazenu ESL-a.

Novi Unreal Tournament još nije dosegao fazu razvoja koju bi developeri nazvali “alpha” no ljudi iz ESL-a, jedne od najvećih svjetskih esports organizacija, već su ga prigrlili kao službenu podržanu igru za esports turnire. Za sve zainteresirane igrače iz Europe i Amerike bit će podignuti ESL-ovi službeni ladderi, kupovi i lige u novom UT-u, a cijelu stvar administrirati će šest ESL admina uz ponešto osoblja iz Epic Gamesa.

Detalji o prvim većim natjecanjima možemo očekivati kroz narednih nekoliko tjedana, a mi se samo nadamo da je svima iza ove priče jasno kako novi UT u ovom stanju nije spreman za ozbiljnija natjecanja. Istina je da izgleda i igra se iznenađujuće dobro za jedan naslov u pre-alpha fazi razvoja, ali ipak treba biti realan i reći kako se često tijekom igranja vidi kako ovo nije završena igra spremna za fino balansiran esports gaming. S time na umu, računamo da će ova preuranjena esports inicijativa za novi UT ponajprije poslužiti kao marketinški alat za prikupljanje zajednice zagriženih esports gamera oko igre u ranom stadiju razvoja, što će dugoročno omogućiti veću i privrženiju publiku koja se natječe i prati streamove.

Komentari (2)

  • beowulf112

    14.12.2015 - 20:16

    Mah novi unreal je kvazi beta faza.MIslim dovoljno je optimiziran da se nemora smatrati klasicnom alfom fazom gdje igru imaju jako los framerate

  • Kveki

    16.12.2015 - 20:48

    Dosta je slabašan broj igrača na serverima. To je trenutno najveći problem igre usprkos pre-beta fazi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?