HCL.HR

Novi val tračeva o nastavku Dishonereda

ToxarE 15.07.2014.   •   4 komentara


Šuškanja o novom Dishonoredu sve su glasnija; što nikad nije dobro, pogotovo kad si stealth igra. Tračevi između ostaloga kažu da nastavak nosi podnaslov Darkness of Tyvia i izlazi sljedeće godine.

Nakon što smo prvi put čuli za njega ranije ove godine uoči E3 sajma, naslov Dishonored 2: Darkness of Tyvia opet kola internetom šireći val tračeva o nastavku popularne stealth igre iz 2012. godine.

Iako svi tračevi djeluju poprilično uvjerljivo, sve ovo još uvijek treba uzeti s pozamašnom količinom soli budući da Bethesda uporno odbija komentirati tračeve te još ništa nisu službeno objavili o eventualnom nastavku Dishonoreda. Točnije, jednom su rekli da očekuju da će Dishonored postati njihova nova franšiza, što podrazumijeva nastavke, ali to je bilo 2012-te i više nisu previše komentirali tu temu.

Nove informacije došle su do NowGamera od anonimnog izvora bliskog razvojnom studiju iza navodnog nastavka, a kažu kako igru razvija Arkane Lyon studio te kako je moguće da će imati novog glavnog protagonista. Kažu da se Arkane čak premišljao zamijeniti Corva s Emily Kaldwin, što sugerira nešto kasnije vrijeme odvijanja od izvorne igre budući da je u prvom Dishonoredu Emily bila dijete.

Te informacije bazirane su na razgovorima u Arkaneu prije 12 mjeseci, a gospodin ili gospođa anonimni izvor ne zna što se tamo u međuvremenu događalo. Možda informacije više ne vrijede, možda nikad nisu ni vrijedile, a možda su u šumi.

S druge strane, VG247 dobio je e-mail od jednog sličnog anonimca sa slikom covera igre i objašnjenjem da igra stvarno postoji i da stiže na PC, PS4 i XONE tek u studenom 2015. godine.

Zašto toliko pažnje posvećujemo običnim tračevima? Osim što ovi izgledaju dosta uvjerljivo, razlog je čisto Dishonored. Prva igra je bila odlična i jedva čekamo vidjeti nastavak. Pogledajte našu video recenziju ako još niste.

Komentari (4)

  • Tucaros

    15.07.2014 - 18:15

    Odlican prvi dio , nadan se da ce ovaj biti jednako dobar

  • SickyRitt

    15.07.2014 - 19:32

    Kent vejt.

  • goldfinger

    16.07.2014 - 12:10

    Ma,ziher će istrčati s nastavkom..Pogotovo zato jer je prvi bio stvarno dobar,a i prilično uspješan.

    • Adam Jensen

      @goldfinger, 16.07.2014 - 20:12

      Ma jašta, ovako dobra igra zaslužuje još nastavaka i bit će ih. Samo se nadam da nećemo morat dugo čekat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?