HCL.HR

Novi Watch Dogs trailer otkrio datum izlaska

Stjepan Fikter 30.04.2013.   •   5 komentara


Ubisoft nas je putem svježe objavljenog trailera informirao da njihov atraktivni hakersko-akcijski naslov Watch Dogs stiže krajem godine.

Watch Dogs smo prvi puta vidjeli na prošlogodišnjem E3 sajmu kad nas je svih poprilično zainteresirao; ne samo zbog interesantne ideje nego i zbog grafičkih dosega, zbog čega se prvobitno mislilo da igra možda neće ugledati svjetlo dana na trenutnim konzolama. Nakon toga su došle informacije koje su potvrdile da igra stiže na sve aktualne HD platforme, kao i na one nadolazeće. Točnije, samo je potvrđena verzija za PS4 budući da je on već službeno najavljen, ali je praktički sigurno da će čim Microsoft službeno predstavi nasljednika Xboxa 360, igra biti potvrđena i za tu novu platformu.

Ako ste nabrijani na igru i posjedujete PC, PS3, X360 ili Nintendo Wii U, onda zaokružite 22. studeni na svome kalendaru jer upravo tada Watch Dogs stiže na navedene platforme. Novi trailer nam je osim ovog datuma izlaska pokazao ponešto novog gameplaya koji daje do znanja da će protagonist Aiden Pearce koristiti prijevozna sredstva, a uz to možemo vidjeti koliko će biti efikasno koristiti zaustavne stupove.

Naravno, bliska borba je također prisutna kao i korištenje vatrenog oružja. Osim toga, trailer otkriva i motiv oko kojeg se igra vrti, kao i novoga lika, no da ne opisujemo cijeli sadržaj videa, sami pogledajte koji su razlozi Aidenove borbe.

Ubisoft je za kolekcionare pripremio čak četiri posebna izdanja Watch Dogsa, različita od trgovine do trgovine. No, da ne pišemo o svakom pojedinačno, budući da su sve inačice bogate različitim sadržajem, najbolje je da pogledate sljedeći video.

Za kraj treba spomenuti da je Sony i u ovoj Ubisoftovoj igri osigurao za vlasnike PS3 konzole sat vremena ekskluzivnog dodatnog sadržaja, a trenutno se ne zna hoće li se ovaj bonus naći i u PS4 verziji.

UPDATE: U međuvremenu je Ubisoftov predstavnik potvrdio da će 60 minuta dodatnog sadržaja biti dostupno i na PlayStation 4 konzoli.

Iako nije točno rečeno što će taj dodatni sadržaj zapravo biti, postoji mogućnost da to budu sporedne misije ili sporedna kampanja kao što je bilo u slučaju PS3 verzije Assassin’s Creeda III.

Komentari (5)

  • shadowsc3

    30.04.2013 - 11:43

    Ovo izgleda jako jako impresivno, nadam se da će gameplay biti vrhunski(mislim grafički plus šta sve možeš raditi), a ne bi naodmet bilo da bude i težak 😀

  • Metalni

    30.04.2013 - 12:12

    Stari skeptik kaže da bi mogla biti kraćušna igra…

  • krumpir22

    30.04.2013 - 12:36

    vrh:))

  • Adam Jensen

    30.04.2013 - 12:55

    Ubisoft od ovoga očito pravi novu veliku franšizu tako da nema sumnje da će ovo biti jedna od najboljih igara godine. Ubisoft gotovo nikada ne razočara sa svojim AAA naslovima.

  • deltafors

    01.05.2013 - 15:11

    Nadam se da će biti bolji od očekivanog xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?