HCL.HR

Novi World of Tanks kupovi u petak i subotu, prijavite se

Igor Belan 17.02.2016.   •   2 komentara   •   Esport, HCL objave


Srpski tim U4G izborio se za prvo mjesto na WoT Big Guns kupu prošlog vikenda. Tko će slaviti u Adria Open i Big Guns kupovima ovog vikenda? Prijavite se i možda baš vi budete na vrhu.

2

Bliži nam se vikend pa je vrijeme da najavimo nove kupove u našoj redovitoj World of Tanks seriji na ESL-u. No prije toga, valja istaknuti kako je na prošlotjednom World of Tanks Big guns kupu (rednog broja 29) sudjelovalo čak 39 sedmeročlanih ekipa – to je gotovo 300 igrača! Prvih šesnaest timova osvojilo je svoj komad WoT golda iz bogatog nagradnog fonda (98 000 golda), a najbolje je prošao srpski tim U4G koji je u finalnoj borbi kupa s rezultatom 3:2 porazio Elite Squad, tim koji se nalazi na sedmom mjestu Silver lige. Na trećem mjestu završio je TWB Gaming, također tim u Silver ligi, ali na 4. mjestu.

Elite Squad su inače osvojili WoT 3on3 Adria Open December-January 2015-16 Finals i tom pobjedom se popeli na prvo mjesto Hall of Fame s dva osvojena finalna kupa.

NOVI WORLD OF TANKS KUPOVI

Kao i svakog vikenda, opet sve zainteresirane tenkiste iz cijele regije pozivamo da se prijave na novu rundu naših online kupova. U petak se igra novi World of Tanks 3v3 Adria Open (naš 30. takav kup po redu), dok se u subotu igra novi World of Tanks 7v7 Big Guns kup, također rednog broja 30. Prijave su vrlo jednostavne, samo pratite linkove ispod i slobodno pitajte u komentarima ako vam nešto nije jasno.

INFO I PRIJAVE: World of Tanks 3 na 3 Adria Open #30
INFO I PRIJAVE: World of Tanks 7 na 7 Big Guns #30

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Spinosaur

    17.02.2016 - 19:42

    To imam na kopu i na mobitelu ali na mobitelu sam bolji imam jos jednu slicnu world of tanks i jako je zanimljiva prvi sam na ljestvici.super je

  • Spinosaur

    17.02.2016 - 21:37

    Imam jos jednu ko world of tanks i bas je super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?