HCL.HR

Novi World of Tanks kupovi za igrače iz regije danas i sutra

Igor Belan 03.06.2016.   •   0 komentara


Još se stignete prijaviti za naše nove online kupove na ESL-u na koje su tradicionalno pozvani svi timovi iz Adria regije. Dođite nam uzeti taj WoT Gold!

wot-adria-open

Danas se od 19 sati igra finale World of Tanks Adria Open turnira za 5. mjesec. Koji su regionalni timovi dobrom igrom kroz peti mjesec dospijeli u to finale možete provjeriti ovdje, a od polufinala moći ćete i pratiti njihove borbe putem live streama koji počinje u 19 i 30 na Twitch kanalu ESL_Zm0r.

NOVI WOT ADRIA OPEN U SUBOTU

Sutra kreće nova serija WoT Adria Open kupova za šesti mjesec s kupom WoT 7on7 Adria Open #14 na koji se svi zainteresirani sedmeročlani timovi iz regije mogu prijaviti klikom ovdje.

Nagradni fond za to natjecanje baš kao i do sada ovisi o broju prijavljenih timova, a o kojim brojkama se radi pogledajte ovdje.

Čestitamo prošlotjednim pobjednicima WoT Adria kupova, ekipi Czeski Turisti na osvajanju WoT 5on5 Weekly Clash #10 Adria te ekipi Elite Squad na ponovnom osvajanju WoT 7on7 Adria Open Cup (drugi za redom).

Na europskim turnirima kroz prošli tjedan nije bilo većih uspjeha, no u doigravanjima 7on7 Open League Season 1 2016 u 3. kolo prošla su tri regionalna tima, a to su hrvatski Elite Squad i PRMB gaming te srpski U4G. Četvrto kolo igra se idući utorak.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?