HCL.HR

Novi World of Tanks kupovi za igrače iz regije ovog vikenda

Igor Belan 26.05.2016.   •   0 komentara


Prijave su otvorene – oformite tim i dođite se natjecati na našim WoT kupovima na ESL Adriji ovog vikenda i osvojite brdo golda.

wot-adria-open

I ovog petka i subote nastavlja se naša serija ESL Adria WoT kupova za tenkiste iz cijele regije. Po dobrom starom običaju, u petak 27.05. se odigrava novi Wot 5 na 5 Weekly Clash kup za koji se možete prijaviti ovdje. Turnir počinje u 19 sati, a prijaviti se možete sve do pola sata prije početka natjecanja.

Dan nakon toga, u subotu 28.05. na rasporedu je veći i bogatiji WoT 7 na 7 Adria Open. Bit će to naš 13. po redu Wot Adria Open kup za velike sedmeročlane timove, a iznos nagradnog fonda ovisi o broju prijavljenih ekipa. Taj subotnji kup kreće u 17 sati, a prijave zaprimamo sve do pola sata prije početka napucavanja. Prijavite se ovdje.

Za više informacija o nagradnom fondu samo kliknite ovdje.

Za kraj istaknimo da je pred završetkom grupna faza ESL Open League Stage 2 Season 1 u kojem su timovi iz naše regije odlično napredovali. Istaknuti timovi su hrvatski Elite Squad i PRMB Gaming te srpski U4G, Evil Squirrels i I-C koji su na prvim mjestima u svojim grupama.

Spomenimo još i druga mjesta u grupama poput ekipa Najamnici, Play for fun!?, Digimonsa i Crna Ruža. Sve navedene regionalne ekipe prolaze u finale sezone koje počinje 31.05. od 19 sati. Sve grupe Open lige možete pogledati ovdje.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?