HCL.HR

Novi WoT kupovi danas i sutra, još se stignete prijaviti

Igor Belan 15.04.2016.   •   0 komentara


Više od 200 000 golda vam dijelimo kroz dva dana natjecanja u World of Tanksu ovog vikenda na regionalnom ESL-u. Još se stignete prijaviti i uzeti nam svoj komad tog zlatnog kolača.

4

Vrijeme je za novu rundu napucavanja tenkovima za zlatne nagrade. Pri čemu mislimo na naše nove kupove u World of Tanksu na ESL-u gdje dijelimo brdo golda najboljim igračima iz cijele regije, kao i svakog vikenda.

Danas u 19 sati očekuje vas početak našeg novog WoT 5on5 Weekly Clash kupa, petog kupa pod tim nazivom po redu. Imamo 76 000 WoT golda za podijeliti u tom kupu, primamo sve timove iz ESL Adria regije i svi ste pozvani prijaviti se klikom ovdje. Prijave su otvorene sve do 18 i 30, pa se još stignete pribilježiti za natjecanje.

Sutra u 17 sati kreće drugi WoT kup ovog vikenda – WoT 7on7 Adria Open Cup #7, naš sedmi po redu takav kup za velike sedmeročlane timove. Kako se radi o većim timovima, tako smo i povisili nagradu pa je nagradni fond za ovaj kup 152.250 WoT Golda. Želite osvojiti svoj komad zlata iz tog fonda? Nema problema, prijavite svoj tim ovdje i pokažite nam što znate s tim tenkovima.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?