HCL.HR

Mala novost na HCL-u – ponude, akcije i promocije za konzole i aktualne igre

HCL tim 07.03.2017.


Na posebnom novom dijelu HCL-a koji zovemo Promocije od danas ćete moći pronaći ponude vezane za upravo izašle igre, dobre akcije na neke starije naslove, kao i posebne akcijske cijene za nove konzole i drugu gaming opremu.

promocije-hcl

U nadi da još jasnije razdvojimo sponzorirani sadržaj od našeg autorskog na HCL-u i usput vam dodatno istaknemo dobre ponude za aktualne igre te gaming opremu u Hrvatskoj, od danas u suradnji sa Sancta Domenicom svečano otvaramo novu i potpuno zasebnu kategoriju na HCL-u koju zovemo jednostavno Promocije. Vrlo kreativan naziv, znamo.

Naravno, Sancta Domenica je naš ekskluzivni partner u ovom pothvatu, a prikladnijeg partnera zaista nismo mogli ni poželjeti budući da Sancta radi direktno s top izdavačima iz gaming industrije, što im često omogućuje i pravovremene akcijske cijene na razne igre i gaming hardver. Ako ne pratite njihovu Facebook stranicu i webshop postoji šansa da će vam neke od tih vremenski ograničenih akcija proletjeti ispod radara, no upravo zato je tu ta naša nova kategorija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije akcije iz Sancte vezane za gaming.

Tamo ćete s vremenom pronaći promotivne ponude za razne igre, informacije o otvorenim prednarudžbama za nove naslove, kao i vremenski ograničene akcijske cijene na PlayStation i drugu gaming opremu. Danas, doduše, tamo možete vidjeti samo jednu krasno dizajniranu stranicu koja vas informira da je Ghost Recon Wildlands upravo stigao u trgovine diljem svijeta, pa tako i u našu Sanctu. Igra je tek vani pa ne očekujte neke lude popuste, ali vidjet ćete da je Deluxe izdanje igre trenutno dostupno po cijeni standardnog izdanja, a direktno s te stranice možete i napraviti svoj prvi korak prema narudžbi.

Nove Promocije vidjet ćete na naslovnici HCL-a, ali i bez da trošite klikove na mišu uvijek možete škicnuti što ima novoga pomicanjem kursora na ‘Promocije’ u našem glavnom meniju. Tamo će biti istaknute samo četiri posljednje Promocije, no kliknete li na sam naziv kategorije vidjet ćete ih sve.

Bez brige, nećemo vas spamati s hrpom takvih Promocija, očekujte vidjeti oko četiri mjesečno, a i radit ćemo ubuduće na tome da samo za posjetitelje HCL-a omogućimo dodatne pogodnosti upravo kroz te Promocije. No otom potom – upravo nam se skinuo Ghost Recon Wildlands pa “imamo posla” – točnije, idemo ponovno prijeći onaj početni dio iz bete da vam možemo snimiti kakav friški video komentar što prije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?