HCL.HR

Objavili smo video recenziju Splinter Cell: Blacklista

ToxarE 02.09.2013.


U našoj novoj video recenziji saznajte zašto je Jade Raymond vrhunska žena i kako se dobri stari Sam Fisher nosi s novom terorističkom prijetnjom američkom miru i blagostanju.

“Jade Raymond je vrhunska žena. Zanemarimo sad posve logičnu činjenicu da nije ona sama napravila Splinter Cell: Blacklist, pa i moje loše procjene kada su žene u pitanju; ja sam uvjeren da će gaming doživjeti sljedeću generaciju tek kad Jade preuzme Ubisoft, a Ubisoft čitav gamerski svijet.”

Zašto, ooo zašto je taj citirani tekst napisao naš Zoran u uvodu svoje recenzija Splinter Cell: Blacklista? Odgovor na to možda saznate čitajući detaljnu tekstualnu recenziju, a možda ga čujete negdje tijekom u 8-minuta duge, ali ipak manje detaljne video recenzije. Možda. U svakom slučaju, Zoran je presudio novom Splinter Cellu u ime HCL portala, a što na kraju misli o igri saznati ćete prateći link i uživajući sadržaj iza njega. Naravno, ne zaboravite nam ostaviti svoje ocjene i mišljenja.

VIDEO RECENZIJA: Splinter Cell: Blacklist Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj video recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene o novom Splinter Cellu očekujemo vidjeti unutar same recenzije (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?