HCL.HR

Objavili smo video recenziju Splinter Cell: Blacklista

Patrik1717 02.09.2013.


U našoj novoj video recenziji saznajte zašto je Jade Raymond vrhunska žena i kako se dobri stari Sam Fisher nosi s novom terorističkom prijetnjom američkom miru i blagostanju.

“Jade Raymond je vrhunska žena. Zanemarimo sad posve logičnu činjenicu da nije ona sama napravila Splinter Cell: Blacklist, pa i moje loše procjene kada su žene u pitanju; ja sam uvjeren da će gaming doživjeti sljedeću generaciju tek kad Jade preuzme Ubisoft, a Ubisoft čitav gamerski svijet.”

Zašto, ooo zašto je taj citirani tekst napisao naš Zoran u uvodu svoje recenzija Splinter Cell: Blacklista? Odgovor na to možda saznate čitajući detaljnu tekstualnu recenziju, a možda ga čujete negdje tijekom u 8-minuta duge, ali ipak manje detaljne video recenzije. Možda. U svakom slučaju, Zoran je presudio novom Splinter Cellu u ime HCL portala, a što na kraju misli o igri saznati ćete prateći link i uživajući sadržaj iza njega. Naravno, ne zaboravite nam ostaviti svoje ocjene i mišljenja.

VIDEO RECENZIJA: Splinter Cell: Blacklist Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj video recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene o novom Splinter Cellu očekujemo vidjeti unutar same recenzije (samo pratite link).