HCL.HR

Objavljen trailer za Super Smash Bros. igru za Wii U i 3DS

nebel 11.06.2013.   •   0 komentara


Kao što je obećano, Nintendo je povodom E3 sajma prikazao prvi trailer za nadolazeću Super Smash Bros. igru koja stiže u verzijama za Wii U i 3DS.

Nintendo je prikazao prve gameplay snimke iz nove Super Smash Bros. igre trenutno u razvoju za Wii U i 3DS. Nova igra će ponuditi svoj specifični stil borbe te izbor između mnoštva klasičnih Nintendo likova, uz određene pridošlice. Puna postava likova još nije otkrivena, kao ni konačno ime igre, ali u trailerima koje prilažemo ispod primjećeni su Mario, Bowser, Pikachu, Samus, Link, Kirby, Fox, Pit iz Kid Icarusa i Donkey Kong. Pored njih, veliko iznenađenje je dodatak klasičnog Capcomovog lika Mega Mana u postavu nove igre, a viđen je i neimenovani seljanin iz Animal Crossing serijala.

Ispod prilažemo dva trailera. Prvi po redu je ujedno i prvi prikazani trailer za igru koji sadrži CGI i in-game snimke iz Wii U i 3DS verzija, a drugi je usredotočen na predstavljanje pridošlice u serijal – Mega Mana. Snimke iz 3DS verzije igre prepoznat ćete (osim po očigledno nižoj rezoluciji) po svojevrsnom cel-shadeanom stilu grafike.

UPDATE: U međuvremenu je potvrđen još jedan novi lik – trenerica iz Wii Fita, a Nintendo je također potvrdio kako će se igra prikazivati u 1080p rezoluciji na Wii U (uz to se očekuje i 60fps framerate)

UPDATE 2: Objavljena su još dva Super Smash Bros. videa. Jedan je fokusiran na predstavljanje spomenute Wii Fit trenerice kao novog lika, a drugi je 8-minutni video intervju s developerom koji prikazuje prave gameplay dionice iz igre te ide u neke zanimljive detalje o potezima likova te mapama na kojima će se boriti.

Igru inače zajedno razvijaju studio Sora i Namco Bandai, a izaći će negdje tijekom 2014. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?