HCL.HR

Obljetnica smrti jednog od najvećih Call of Duty heroja

Igor Belan 12.10.2016.   •   65 komentara


Press F to Pay Respects, kapetan John “Soap” MacTavish fatalno je ozljeđen u misiji održanoj na jučerašnji datum.

Soap_MacTavish_cod

Kapetan John “Soap” MacTavish jedan je od najpoznatijih likova Call of Duty igara. Pojavio se prvi put u igri Call of Duty 4: Modern Warfare kao mladi pripadnik SAS specijalnih snaga, da bi kasnije u Modern Warfare serijalu postao kapetan u multinacionalnoj antiterorističkoj jedinici Task Force 141.

Na jučerašnji datum, 11.10.2016. kapetan MacTavish fatalno je ozlijeđen u misiji koja je trebala rezultirati umorstvom terorističkog vođe Vladimira Makarova.

Misija iz Modern Warfarea 3, gamerima poznata pod nazivom “Blood Brothers”, odvela je kapetana John Pricea, kapetana MacTavisha i ruskog lojalista Yurija u Prag gdje su trebali ubiti Makarova. Ipak, Makarovu je netko rekao za plan, a toranj u kojem je bio MacTavish raznesen je u komadiće. Prisjetite se kako je sve to izgledalo u sljedećem videu.

Gameri diljem svijeta pustili su malu, gotovo nevidljivu mušku suzu tog trenutka, no sada je vrijeme da slavimo taj, jedan od najikoničnijih trenutaka u Call of Duty serijalu općenito. Soapu u čast sljedećeg mjeseca odigrat ćemo i Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ali ne prije nego stisnemo F da odamo pošast.

F

Označeno sa:

Komentari (65)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?