HCL.HR

Obsidian Entertainment uključio se u razvoj Skyforge MMO-a

Ante Malenica 20.05.2013.   •   1 komentara


Tvorac Fallout: New Vegasa i Star War: Kotora 2 priključio se ruskom Allods Teamu u produkciji nove masovke naziva Skyforge. O čemu se konkretno radi, pročitajte u nastavku.

Obsidian Entertainment nema potrebe previše predstavljati – za Fallout: New Vegas i Star Wars: Kotor 2 sigurno ste čuli, da ne spominjemo RPG-eve u razvoju poput South Parka ili Project Eternityja. Da ovaj studio ne misli drijemati narednih par godina, izuzev nenajavljenog next-gen projekta o kojem je čelnik studija Feargus Urquhart nedavno izjavio samo kako “izgleda odlično”, s ruskog kreativnog fronta stiže druga velika vijest: MMORPG Skyforge kojeg priprema Allods Team, jedan od studija pod kapom veće developerske ribe Mail.ru, dobit će dodatnu ruku pažnje upravo od Obsidiana.

Ovo partnerstvo prošlog petka (17.5.) najavio je predsjednik Obsidiana, Feargus Urquhart, na ruskoj inačici GDC-a, gdje je između ostalog spomenuo kako je riječ o veoma zanimljivom i iznimno obećavajućem projektu te kako mu je drago što će Obsidian Entertainment raditi na igri. U redu, pitate se sada sigurno što je to uopće Skyforge?

Ako vam je ova igra do sada promakla ispod radara (a vjerojatno jest), riječ je o masovki smještenoj u fantazijski svijet koji kombinira magiju i tehnologiju. Što to konkretno znači, saznat ćemo jednom kada krene promotivna kampanja, budući da je trenutno otkriveno jako malo informacija. Ako ste vični ruskom, možete pogledati na YouTubeu prvi objavljen dev diary koji otkriva osnovne crte ovog projekta.

Komentari (1)

  • q3clay

    21.05.2013 - 10:31

    Nadam se da će biti buy to play. Rado bi ga kupio. Ftp uglavnom ubiju igru u srž kao što su napravili sa Neverwinterom. Buy to win…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?