HCL.HR

Obsidian nagovještava svoju novu igru

Renato Pedišić 11.09.2012.   •   0 komentara


Obsidianove službene stranice na neko su vrijeme postale teaser za njihov budući naslov koji zasad nema izravne povezanosti s njihovim prijašnjim igrama.

Službena stranica Obsidian Entertainmenta postala je velika zagonetka i dom simpatičnom zmaju koji jede svoj rep, broju četiri i riječima: “Što riječi znače? Ništa, žalopojka Eir Glanfatha je zvuk bez oblika, usamljeni glas koji viče od žalosti jer mora.”

Znače li riječi išta? Mi nismo vjerovali Obsidianu i pa smo prčkali po kodu stranice i pronašli još tragova, a oni su redom: “X . XX . XX To tenderness, fellowship. To fellowship, vigilance. So bring we all to the Night Market. I am the Spindle of Esanath, Know me by my light and stand with me in darkness.”

Dok X-evi očito skrivaju datum izlaska igre, riječi i dalje nisu dobile puno značenje pa nam je Obsidian Entertainment dao priliku da o tome raspravljamo s kolegama gamerima na novootvorenom forumu. On se vodi pod imenom Project X što je za sada jedino ime koje možemo pripisati novom Obsidianovu projektu.

Ovo što imamo prilike vidjeti ne podsjeća baš na Obsidianov prijašnji rad u kojemu se ističu fantazijski naslovi kao što su Star Wars KoTOR II, Dungeon Siege 3 i Neverwinter Nights 2, ali za sada ništa nije isključeno pogotovo zbog brojke 4 koju imamo prilike vidjeti na stranici. Uostalom, Obsidianu nije strano preuzimanje tuđih serijala – svi spomenuti potekli su baš iz drugih studija, stoga je lako moguće da pripremaju četvrti dio neke postojeće franšize.

Što vi mislite što riječi znače? Što nam to Obsidian Entertainment sprema? Raspravite s nama u komentarima!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?