HCL.HR

Od sutra vozimo kamione po skandinavskim zemljama

Stjepan Fikter 06.05.2015.   •   2 komentara


Kod nas posla možda nema, ali s Euro Truck Simulator 2: Scandinavia ekspanzijom čekaju nas transportni zadaci po Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Sutrašnji dan bit će u znaku virtualnih vozača. Bilo da više volite sjesti u sportske automobile po pistama diljem svijeta ili preferirate vožnju kamiona te uživanje u krajolicima različitih država. Naime, od sutra ili da budemo točniji – u ponoć bit će dostupna Scandinavia ekspanzija za popularni Euro Truck Simulator 2. Nakon što smo imali prilike voziti se po srednjoj i zapadnoj Europi, sada odlazimo sjevernije u Švedsku, Norvešku i Dansku.

S Euro Truck Simulator 2: Scandinavia proširenjem stiže 27 novih gradova i luka za koje developeri kažu da će biti detaljniji nego oni iz originala, nove industrije što uključuje i novi teret za prevoziti te novi modeli prikolica među kojima su i poluprikolice za prijevoz stoke i kamiona.

Ako ste vizualni tip vozača koji voli uživati u virtualnim krajolicima, treba napomenuti da su developeri posvetili dosta pažnje na raznolikost prirode diljem Skandinavije zbog čega su i preradili pristup modeliranju vegetacije.

Vozači koji su aktivni u Euro Truck Simulatoru 2, sigurno su primijetili da je dostupna nova nadogradnja s kojom su stigla poboljšanja u osvjetljenju i vremenskim uvjetima, još bolja stabilnost i izvođenje igre te unaprjeđenja na polju umjetne inteligencije vozača.

Komentari (2)

  • bhcanon

    06.05.2015 - 19:35

    koje ce zemlje sve biti ukljucene ?

    • TheRapyd

      @bhcanon, 06.05.2015 - 21:52

      Ja se toplo nadam da trollas…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?