HCL.HR

Oddworld: New ‘n’ Tasty ima gameplay trailer

Stjepan Fikter 20.03.2014.   •   6 komentara


Just Add Water pripremio je novi trailer za preradu Oddworld: Abe’s Oddysseya, a kreator serijala otkrio je u koliko se primjeraka treba prodati ovaj remake da vidimo potpuno novu Oddworld igru.

Oddworld: Abe’s Oddysee izašao je sada već davne 1997. godine na prvom PlayStationu, a trenutačno se unutar Just Add Watera kuha njegova moderna prerada pod imenom Oddworld: New ‘n’ Tasty. Danas, kroz gameplay trailer objavljen povodom GDC-a, konačno imamo priliku vidjeti koliko je remake grafički napredniji u odnosu na original.

Igra još uvijek nema točan datum izlaska, ali znamo da ćemo ju moći zaigrati na PS3, PS4, Viti, PC-u, Mac-u, Linuxu te na Wii U.

Oddworldov kreator Lorne Lanning kaže da će se prerada Abe’s Exoddusa moći financirati ukoliko se ovaj remake proda u barem 250 000 primjeraka, a u slučaju da se New ‘n’ Tasty proda u pola milijuna primjeraka, to će biti dovoljno za kreiranje potpuno nove Oddworld igre.

Lanning inače već ima ideju za sljedeći Oddworld naslov u obliku odbačenog The Brutal Ballad of Fangus Klot te nadodaje: “Ako budem radio novu Oddworld igru, neću je raditi za dva milijuna dolara. Mogao bi za pet ili šest. Ljudi me pitaju zašto ne pokrenem Kickstarter kampanju – mogao bih dobiti milijun ili dva. Na to odgovaram – što bih mogao s par milijuna na Kickstarteru? Novi Oddworld naslov? Ne baš. Mogao bih ostvariti preradu Exoddusa za par milijuna. Ali novi naslov znači nove likove koji rade nove stvari i nove kontrole koje su odlične – to stvara troškove i prolongira vrijeme potrebno za izradu.”

Recite vi nama, sjećate li se naslova Abe’s Oddysee s prvog PlayStationa i kako vam se čini New ‘n’ Tasty?

Komentari (6)

  • goldfinger

    20.03.2014 - 17:37

    Pozdravljam ideju,ali mi se čini da se Lorne malo prezaigrao s silnim milijunima…

  • RedEy3

    20.03.2014 - 19:21

    jos se sjecam te igre s PC-a, predobra igra i čak mi je u sjećanu ko morbidna i strašna. Ovo se isplati preorderat, vidim da je nema na xbox360 i one a ima na ps3 i ps4… pitam se zašto.

  • GhostCro

    20.03.2014 - 19:41

    Oddworld: Abe's Exoddus jedna od tezih igara koje sam igrao

  • l)oolvl

    21.03.2014 - 02:29

    original je bio legendarna igra, ali koliko vidim ovaj remake bi mogao imati lošiju kameru

  • trulex

    21.03.2014 - 08:33

    nevidim net.hr novosti. Pomoć

  • Tark

    21.03.2014 - 09:18

    Igro sam je kad sam bio mali! I sjecam se da nisam mogo proc milim cak i prvi lv al nisam prestao pokušavati. Super stvar inace!!! Budi nostalgiju!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?