HCL.HR

Odgoda Witchera 3 neće utjecati na Cyberpunk 2077

ToxarE 13.03.2014.   •   0 komentara


Iako će dio tima preći s razvoja Cyberpunka 2077 kako bi pomogli dovršiti The Witcher 3, u CD Projektu poručuju kako nedavna odgoda te igre neće utjecati na razvoj Cyberpunka.

U stanju očaja u koji nas je bacila odgoda The Witchera 3 čovjek svašta pomisli pa su se mnogi zabrinuli oko toga što se događa s drugom CD Projektovom igrom u razvoju – otprije najavljenim Cyberpunkom 2077. S obzirom da je isti bio planiran kasnije nego The Witcher 3, bilo je upitno hoće li odgoda Witchera utjecati na Cyberpunk. U CD Projektu smiruju strasti i poručuju kako to neće biti slučaj.

„Cyberpunk 2077 je razvijan od strane zasebnog tima u CD Projekt Redu, stoga razvoj te igre nije ugrožen. Da bismo dovršili ogromni RPG naslov koristimo pomoć određenih članova oba tima. Funkcioniramo na taj način između dva naslova. Ti se developeri kreću između dva projekta i dovršavaju ključne elemente igre. To je standardna praksa u razvoju i odgoda Witchera 3 neće imati nikakav značajan utjecaj na razvoj Cyberpunka 2077. Stoga, nema nikakve štete.“ – objasnio je voditelj studija Marcin Iwinski.

Za razliku od fantazijskog Witchera, Cyberpunk 2077 bit će futuristički RPG o kojemu konkretne detalje tek trebamo dobiti. Znamo tek da će se pojaviti na PC-u te konzolama nove generacije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?