HCL.HR

Odgođen Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Zoran Žalac 15.09.2012.   •   1 komentara


Premda se radi o preradi igre koja je već dovršena, čini se kako je inicijalni datum izlaska bio malo preuranjen pa Baldur’s Gate: Enhanced Edition nećemo igrati ovog mjeseca.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition odgođen je za studeni ove godine. Razvojni tim Overhaul Games navodi kako su razlog odgode sami fanovi igre – odnosno njihov feedback koji je odredio da prerada kultnog RPG hita mora biti što kompletnija kada izađe. U službenom priopćenju tako stoji:

„Kada smo najavili BG: Enhanced Edition, naši su serveri bili pod navalom i iznenadio nas je veliki val podrške fanova originalne igre. Brojni volonteri širom svijeta pomogli su nam da unaprijedimo gameplay, uklonimo bugove i općenito sredimo igru. Još ih je više pomoglo u radu na prijevodima s engleskog na više od 16 jezika.

Ipak, prijedlozi, ispravci i prijevodi i dalje pristižu, a novi se volonteri pridružuju našem cilju. Nakon što smo pregledali igru i konzultirali se s našim partnerima, odlučili smo osigurati se da je BG: Enhanced Edition što kompletnija igra za vrijeme izlaska. Stoga smo planirani datum izlaska igre prebacili na studeni 2012. godine.“

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?