HCL.HR

Odgođen Silent Hill: Book of Memories

Zoran Žalac 26.03.2012.   •   7 komentara


Čini se kako sa Konami sa svojim Silent Hillom nije spreman doživjeti tri udarca u jednom mjesecu, stoga se Book of Memories za PS Vitu prebacuje na novi datum.

Silent Hill serijal ovoga mjeseca doživljava svoje najteže dane. Novi nastavak, Silent Hill: Downpour, trenutno slovi za jednu od gorih igara ove godine, a posebno tužan (dobro, pomalo i smiješan) slučaj bilježi Silent Hill HD Collection koji je i nakon nekoliko odgoda toliko traljavo odrađen da mu nedostaje efekt magle, između ostaloga.

Silent Hill: Book of Memories naslov je koji je najmanje obećavao u ovomjesečnom Silent Hill „trojstvu“, pa nas je pomalo i strah na što će on ličiti, ali to ćemo otkriti tek negdje u lipnju. Naime, igra je odgođena u posljednji čas, svega nekoliko dana prije izlaska. Imajući na umu da je prije toga odgođena na tjedan dana, jasno je da je riječ tek o strateškom pomaku, a ne o naglom prosvjetljenju u Konamiju.

Komentari (7)

  • Rogue

    26.03.2012 - 20:32

    Silent Hill: Downpour jebeno rula. Mogu bez imalo srama reci da je jedan od boljih dijelova u serijalu . Odigrao sam igru prije nego sto sam odlucio pogledati na Metacritic ocjenu i bio sam zaprepasten ocjenama kriticara ,a po user reviewovima se vidi da su igru ocjenjivala jebena djeca koja u zivotu nisu cula za Silent Hill a kamoli odigrala Downpour. Newfagovi serijalu su ostali razocarani zato sto ovo nije jos jedan genericni shooter , a fanovi su vecinom krajnje zadovoljni.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Rogue, 27.03.2012 - 20:09

      da probao sam igru na ps3, meni se dopala prica , lik itd , nezz stvarno nesto su mi posljednje igre kod kriticara jako ne pravedno ocijenjene

    • Rogue

      @Rogue, 27.03.2012 - 21:40

      Bome , žalosni su kritičari u zadnje vrijeme . Daju igrama loše ocjene da privuku malo pozornosti a ne obrazlože zašto su dali toliku ocjenu. Ne znam ni sam više dali namjerno to rade da ih gejmeri mrze , ili pokušavaju ispast pametni.

    • wyzard

      @Rogue, 28.03.2012 - 10:23

      Ili jednostavno vrijedi ono da perspektive kritike i publike nisu na istoj relaciji. Koliko vidjeh u recenzijama koje sam gledao argumenata je i više nego dovoljno za tako nisku ocjenu. Istina, igrivo je – ali ne po cijeni koja se za igru trenutno traži. To je faktor koji većina gamera nikad ne uzima u obzir iz jednog razloga.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Rogue, 28.03.2012 - 18:15

      da slazem se , i wyzard je upravu mozda ne vrijedi punu cijenu ali je solidna igra meni jako dobra 🙂

  • edo666

    27.03.2012 - 12:11

    Odlicna igra.

  • l)oolvl

    27.03.2012 - 23:14

    nisam probao downpour, ali znam da je SH propo totalno u zadnjih nekoliko nastavaka. Ali možda onda ipak probam downpour čim dođe na pc ako kažete da je ok

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?