HCL.HR

Okupljanje domaćih Counter-Strike igrača u pivnici Medvedgrad

nebel 14.10.2014.   •   0 komentara


Ljubitelji Counter-Strikea i članovi CSHR-a ovog petka okupit će se u zagrebačkoj pivnici Medvedgrad, popričati o CS sceni u Hrvata i popit pokojeg pivkana. HCL časti!

Naša Counter-Strike zajednica sutra će u 19 sati napuniti zagrebačku pivnicu Medvedgrad s nekim od najboljih CS igrača na Zemlji. Dobro, u Hrvatskoj. Dobro, možda ne baš ni u Hrvatskoj. Al’ dobri su!

Riječ je o još jednom u nizu okupljanja za sve vas koji štujete Valveovu verziju igre policajaca i kriminalaca te želite s ljudima iza counterstrike-hr.com i HCL-a popričati o, nećete vjerovati, Counter-Strikeu. Bilo da želite pričati o domaćoj CS sceni, lokalnim i svjetskim turnirima ili čisto razmjenjivati dojmove i taktike, nećete se osjećati usamljeno.

Ovakva okupljanja nisu strana redovitim posjetiteljima CSHR-a, no ovo će biti nešto drugačije. Prije svega, Medvedgrad je nova lokacija (Ilica 49), a ovaj put bit će tu i besplatne cuge i hrane. HCL će okupljanje sponzorirati s dva pića za svakog gosta i nešto prigodnog “finger fooda”, što uključuje piletinu u pivskom tijestu, ljutilice + čvarkuše i kiflice. Cure li vam već sline? Sline li vam već cure? Bilo kako bilo, kako bilo bilo!

Poanta okupljanja naravno nije u igranju riječima ili prejedanju već u druženju i raspravljanju o budućnosti dragog nam i milog counterstrike-hr communityja. Za više informacija i detaljnije upute do spomenute pivnice provjerite objavu na CSHR-u.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?