HCL.HR

OnLive stiže u Veliku Britaniju

Zoran Žalac 13.05.2010.   •   3 komentara


Iako se prvotno očekivalo da će cloud-gaming usluga OnLive ove godine zaživjeti tek na području SAD-a, tvrtka je ovih dana postigla dogovor kojim će u drugoj polovici 2010. svoje poslovanje proširiti i na tržište Velike Britanije.

Iako se prvotno očekivalo da će cloud-gaming usluga OnLive ove godine zaživjeti tek na području SAD-a, tvrtka je ovih dana postigla dogovor kojim će u drugoj polovici 2010. svoje poslovanje proširiti i na tržište Velike Britanije. Naime, britanski telekomunikacijski div BT osigurao je ekskluzivna prava na distribuciju OnLive servisa na području Ujedinjenog Kraljevstva. BT je tim ugovorom osigurao i iznos od 2,6% ukupnog profita OnLivea, te opciju pakiranja usluge u svojoj postojećoj broadband ponudi. Nama to još uvijek ne znači mnogo, no predsjednik OnLivea, Steve Perlman, otkrio je kako su se još od prošle godine na području Velike Britanije i zapadne Europe vršila testiranja usluge. Konkretno govoreći, OnLive bi uskoro trebao biti dostupan našim susjedima u Italiji. Obzirom na to da jedan OnLive centar može pokriti više zemalja, i to u radijusu od 1600 km, tko zna – možda nekim čudom obuhvate i nas. A možda se i “naš” telefonski gigant odluči krenuti stopama britanskog BT-a.

Komentari (3)

  • Zocky

    14.05.2010 - 11:23

    Mjesečna pretplata preko T-coma cca 400 kn!!

  • eggzy

    14.05.2010 - 21:26

    ak t-com skrpa olive bitce nekih 700kn mjesecno + PDV

  • wozzie-

    15.05.2010 - 10:53

    ma ovo je sranje!!i šta kada krepa mreža a ti hoćeš igrati?ili server? ili nemaš para za plaćati pretplatu?? ovo je po mome mišljenju osmišljeno za ekipu koja ima para!! šta kada se desi da ne igraš cijeli mjesec,a moraš platiti svejedno jer si potpisao pretplatu na 2 god. recimo?ja mislim da je konzola ipak nešto što onlive neće moći uopće lako izbaciti sa tržišta!! i ako se desi sve ovo gore navedeno,što je u hrvatskoj standard,bar ću se moći igrat!!ubacim cd i to je to… 8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?