HCL.HR

OnLive sve bliže – dostupan u Belgiji

Zoran Žalac 30.07.2012.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon Velike Britanije OnLive se širi Europom i postaje dostupan u Belgiji. Ekskluzivna prava na uslugu polaže telekomunikacijska kompanija Belgacom.

Cloud gaming usluga OnLive od danas je proširila svoju dostupnost u zapadnoj Europi. Osim u zemljama Ujedinjenog Kraljevstva, OnLive je sada dostupan i u Belgiji. Uslugu pruža telekomunikacijska tvrtka Belgacom. Cijena pretplate na OnLive PlayPack Bundle, koji sadrži preko 200 igara, iznosi 9,99€ mjesečno, a u promotivnoj akciji do 30. rujna prvi mjesec pretplatničkog odnosa je besplatan.

OnLive se ovim potezom primaknuo nešto bliže našem teritoriju pa nije nemoguće da ga za nekoliko godina u svoje ponude uvrste i naši telekomunikacijski operateri. Za sada usluzi možemo samo pristupiti, no kupnja igara nije nam omogućena.

Komentari (7)

  • Maximum

    30.07.2012 - 14:30

    Pa moze on doci i u Srbiju,Hrvatsku i Bosnu kad nam je ocajan internet za ovo 😀

    • wyzard

      @Maximum, 30.07.2012 - 14:39

      Ne znam za BiH i Srbiju, no osobno ovo streamam bez većih poteškoća i u super kvaliteti. Problematično je jedino to što povoljan internet imaš samo u većim gradovima. Izvan toga si osuđen na sramotno skupu uslugu u odnosu na brzinu.

    • grgoljblaster

      @Maximum, 30.07.2012 - 15:07

      Meni radi sasvim pristojno na 5 Mbit/s ADSLu mada jednostavno nije to to. Oseti se trunka laga i slika nije najjasnija zbog kompresije. Mada simpaticna stvar za isprobati igru kada nema demoa 🙂 Gaikai mi se inace cini bolji po pitanju kvaliteta slike mada je moguce da je zbog toga sto ide u manjoj rezoluciji. @wyzard ne znam kako je kod tebe ali u Srbiji vecina jacih provajdera pokriva sva mesta koja imaju digitalnu centralu (cini mi se da su sad svi na tom sistemu) i cene su uglavnom okej – recimo gorepomenutu brzinu placam 1500 din. sto nije nista prejeftino u odnosu na recimo Rumuniju ali je dovoljno povoljno da mi nikad nije problem da otplatim.

    • wozzie-

      @Maximum, 31.07.2012 - 14:09

      kja imam 4 mbit/s i šteka kada igram za popizdit

  • olio

    30.07.2012 - 19:05

    meni na 4mbps trenutno radi.
    U dosta igara je odlično, ali da primjeti se onaj lagani zaostatak iako je totalno igrivo.

    Ali ima nekoliko igara u kojima laga puno

    Vjerujem da će situacija biti puno bolja sa bližim serverom

  • Parkus4

    31.07.2012 - 08:37

    Cloud gaming je po meni bezveze.

  • MrVivi

    31.07.2012 - 09:23

    it needs to die – ovo znači da će grafika uvijek biti onakva kako je oni postave, ovo je zbogom modovima, ovo je ultimativni DRM, ne nE, Ne, NE NE …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?