HCL.HR

Organizirajte vlastiti Hearthstone Fireside Gathering turnir

Igor Belan 13.07.2016.   •   4 komentara


Budite brzi, podnesite prijavu, organizirajte vlastiti Hearthstone Fireside Gathering turnir u lokalnom bircu i možda baš netko preko vašeg turnira učini prvi korak prema Svjetskom prvenstvu u Hearthstoneu ove jeseni.

hearthstone-fireside-gatherings

Hearthstone Fireside Gathering turniri su vrlo česti izvan naše regije, no ovdje bi ih svakako moglo biti više. Riječ je o jednostavnom formatu turnira koje organiziraju Hearthstone entuzijasti na nekom javnom mjestu u svom gradu – bilo da se radi o lokalnom kafiću, parku, knjižnici ili predvorju faksa, sve to može proći. A organizirate li sve po propisima Blizzarda i prijavite li svoj turnir još danas, vaš Fireside Gathering mogao bi biti prihvaćen kao službeni kvalifikacijski turnir za lokalno Tavern Heroes natjecanje koje pobjednika može odvesti sve do Svjetskog prvenstva u Hearthstoneu!

Upravo taj lokalni Tavern Heros turnir za našu regiju, kao i Summer Preliminaries natjecanje, organizirat ćemo mi od 12. do 14.08. u Zagrebu (više o tome kasnije) pa se nadamo da ćemo tamo vidjeti neke pobjednike vaših lokalnih Fireside Gatheringa.

KAKO PRIJAVIM SVOJ FIRESIDE GATHERING TURNIR?

Zaista je vrlo jednostavno. Samo malo razmislite o lokaciji (neki lokalni birc?) na kojoj biste htjeli okupiti druge ljubitelje Hearthstonea i kliknite ovdje da dođete do službene Blizzardove stranice za prijavu Hearthstone Fireside Gathering turnira. Popunite jednostavan formular i to je to – event je prijavljen, a na vama je samo da putem društvenih mreža, Vibera ili dobrog starog vikanja pozovete sve zainteresirane na vaš turnir.

Okupite ekipu, neka dođu s mobitelima, tabletima ili laptopima i instaliranim HS-om, upoznajte nove ljubitelje Hearthstonea i pokažite svoje nove deckove – možda završite na Tavern Heroes turniru u Zagrebu, a možda nakon toga odete i sve do Svjetskog prvenstva.

Ako je to prvi put da organizirate ovakav turnir, Blizzard je na istoj onoj stranici za prijavu eventa pripremio korisne linkove pod “Downloads for Innkeepers” (s desne strane te stranice) koji će vam pomoći oko svega što vas eventualno može mučiti – od traženja savršenog prostora za natjecanje, do promocije cijelog turnira i postavljanja pravila igre.

Svoj Hearthstone Fireside Gathering turnir možete prijaviti i održati kad god poželite, ali ako želite da to ujedno bude i kvalifikacijski turnir za Tavern Heroes natjecanje u 8. mjesecu u Zagrebu, onda postoji još par uvjeta. Prije svega, svoj Fireside Gathering morate prijaviti danas da bi mogao postati kvalifikacijski turnir za Tavern Heroes, a sam event mora se održati najkasnije do 24.07. Danas je dakle zadnji dan za prijavu eventa, no održati ga možete unutar narednih 11 dana. Za sve ostale uvjete samo kliknite ovdje.

Planirate organizirati nešto ovakvo u svom gradu? Javite nam dolje u komentarima, rado bismo navratili.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • CoolBroCool

    13.07.2016 - 18:52

    Wow cooool jedva cekam da vidim kada ce turnir odrzati hcl

    • JohnSence

      @CoolBroCool, 14.07.2016 - 02:35

      vec su radili jedan turnir bilo je super ;D

    • CoolBroCool

      @JohnSence, 14.07.2016 - 12:39

      Znam ali ove godine i ja bih htio ucestvovati u njemu 🙂

    • Igor Belan

      @CoolBroCool, 15.07.2016 - 08:46

      Pripremi se onda za 8. mjesec 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?