HCL.HR

Organiziramo Hearthstone Fireside Gathering i u Zagrebu!

Igor Belan 14.05.2015.   •   2 komentara


Tjedan dana nakon prvog Hearthstone Gatheringa u Rijeci, održat ćemo još jedan u Zagrebu – najavite nam svoj dolazak na forumu ili putem emaila!

Nakon što smo najavili naš prvi Hearthstone Fireside Gathering u Rijeci, nekoliko vas pokazalo je interes i za organizacijom takvog turnira i okupljanja Hearthstone igrača i u Zagrebu.

Naša zagrebačka ekipa uhvatila se posla i vrlo brzo stvar je bila dogovorena – prvi HCL-ov zagrebački Hearthstone Fireside Gathering održat će se u nedjelju 24.05. u TomTom klubu na adresi Britanski Trg 12.

Više informacija o lokaciji i vremenu kada igrači trebaju doći podijelit ćemo s vama nešto kasnije, no za sada nam je bitno da najavite svoj dolazak tako da u ovu forumsku temu ostavite svoj BattleTag i javite nam da planirate doći. Ovo nam je iznimno važno da možemo lakše organizirati turnir i predvidjeti koliko će nam trebati stvari poput stolova i produžnih kabela, pa zaista molimo da nam najavite svoj dolazak.

Ako nemate profil na HCL forumu, nema problema – svoj dolazak možete najaviti i mailom na [email protected] s naslovom “Hearthstone Zagreb” – samo nam u mailu napišite svoj BattleTag i slobodno pitajte ako vam nešto nije jasno.

I još nešto – ne bojte se navratiti na turnir ako mislite da niste baš najbolji igrač Hearthstonea na svijetu – turnir je otvoren i za početnike i za naprednije igrače, bit će nas tamo svakakvih, a ovisno o vašim prijavama možda ga i podijelimo na dva dijela da bolje uparimo igrače sličnog iskustva i skilla. Na kraju krajeva, fokus ovih naših Fireside Gathering evenata je na upoznavanju i druženju s ostalim igračima Hearthstonea. Bit će i nekih nagrada za najbolje, no više o tome kasnije.

Dolazite?

Komentari (2)

  • JohnSence

    14.05.2015 - 21:41

    preludo
    al ja sam zalostan u heathstonu nemam niti jednu legendarnu kartu

    • Voshy

      @JohnSence, 15.05.2015 - 02:19

      nema veze, bit ce jos takvih 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?