HCL.HR

Originalni Dark Souls dolazi na Xbox One skupa s trojkom

Juraj Bevandić 16.02.2016.   •   3 komentara


Vlasnici Xbox Onea će uz Dark Souls 3 dobiti više nego vlasnici ostalih konzola, jer izgleda da će se originalni Dark Souls pridružiti backwards compatibility programu, štoviše besplatno uz svako digitalno izdanje trojke.

dark-souls-1

Biste li vjerovali da sam upravo dovršio šestosatnu sesiju Dark Soulsa i dočekala me ova vijest? Nevjerojatno. Na Australskom Xbox Storeu pojavio se nakratko Dark Souls 3 u digitalnom izdanju dostupan za prednarudžbu, ali najzanimljivije je to što je uz njega obećana i jedinica putem Microsoftove unazadne podrške Xbox 360 igara na Xboxu One.

Više ne možemo pronaći tu ponudu pa se čini kao da ta informacija možda nije trebala biti tako javno obznanjena u ovom trenutku, ali imamo sliku oglasa dok je još bio aktualan koja sve potanko objašnjava. Dakle, svi oni koji prednaruče digitalnu Xbox One verziju trojke, dobit će besplatno i originalni Dark Souls za Xbox 360 koji će do tada biti uredno podržan na Xboxu One kroz backwards compatibility program. No, to ne bi trebalo biti ekskluzivno za prednaružbe ili ljude iz Australije, već i ako imate Dark Souls za Xbox 360, trebali biste za dva mjeseca moći ubaciti taj stari disk u svoj novi Xbox One i igrati bez problema.

Vjerujem da će ove novosti obradovati sve fanove serijala, jer većina još uvijek drži da je jedinica najbolja Souls igra. S obzirom na vječite probleme s performansama u određenim područjima i to da njen izlazak na Steamu nažalost nije bio idealan te su Steam verziju tek djelomično popravile neslužbene zakrpae, nadamo se da će se Xbox One verzija napokon u cijelosti dobro vrtjeti. Bila bi to dobra prilika da se podsjetite ili pak doznate napokon što se to toliko privlačno i neodoljivo krije u Dark Soulsu.

Komentari (3)

  • DINEK

    16.02.2016 - 11:45

    Ma ne fali… Sony ima super remasterede i indie igre.. Mamu im je***! Nebi se cudio da se XBO malo digne prodaja zbog ovoga :). Bravo za njih, svaka čast!

  • GogoGoce

    17.02.2016 - 16:36

    Ne znam šta to svima fali. Meni osobno to ne treba, bolje da se potrude oko novih igri. Neću na svakoj konzoli igrati iste igre, koji je smisao nove konzole ako ću igrati igre sa stare XD

    • baDarmageddoN

      @GogoGoce, 17.02.2016 - 16:40

      Smisao je da neki možda nisu igrali te igre… Vrlo jednostavno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?