HCL.HR

Ostavština GameTrailersa ipak neće propasti

Zoran Žalac 18.05.2016.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Originalne emisije i ostali video sadržaji sada pokojnog gaming portala GameTrailers ostat će arhivirani na YouTubeu uz pomoć IGN-a.

gametrailers-com

Početkom ove godine raspao se nekad popularni gaming portal GameTrailers. Njegovi bivši zaposlenici brzo su se snašli i krenuli u novi poslovni pothvat zvan Easy Allies, no pitanje njihove ostavštine ostalo je neriješeno jer se stranica gametrailer.com u međuvremenu ugasila.

Ipak, odete li sada na tu adresu bit ćete preusmjereni na YouTube kanal Gametrailersa na kojemu ćete uskoro moći naći sve njihove sadržaje, uključujući originalne emisije kao što su retrospektive ili odbrojavanja, te recenzije, najave i ostalo.

Prethodno gašenju, GameTrailers je na YouTube kanalu objavljivao tek dio sadržaja, no sada će kanal poslužiti kao arhiva za iste, i to zahvaljujući portalu IGN koji je otkupio arhivu od njezina vlasnika Defy Media. IGN je već počeo postavljati prijašnje GT sadržaje na kanal, a očekuje da će čitavu arhivu upotpuniti kroz mjesec dana. Nakon toga, kanal će se osvježavati novim trailerima na redovnoj bazi.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Žarko Ćurić

    18.05.2016 - 18:25

    gg od IGN-a, a ekipa razvaljuje na Easy Alliesu, ponosni pokrovitelj 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?