HCL.HR

Otkazan Kickstarter za Grip, spiritualnog nasljednika Rollcagea

Igor Belan 29.08.2015.   •   1 komentara


Uvidjevši da od toga neće biti ništa, Kickstarter kampanju za produkciju spiritualnog nasljednika Rollcagea otkazali su njeni pokretači, no još se nisu predali.

Tužne vijesti iz Kickstartervilla, upravo izmišljenog mjesta gdje žive i umiru Kickstarter projekti. Riječ je o preuranjenoj smrti jednog nedavno pokrenutog projekta kojem se nekolicina nas iz uredništva HCL-a poprilično veselila. Projekt crowdfundinga za Grip , spiritualnog nasljednika Rollcagea, njegovi tvorci odlučili su zatvoriti uvidjevši da do kraja kampanje najvjerojatnije neće uspjeti prikupiti traženi iznos.

Tražili su vrlo specifičnih 657 tisuća kanadskih dolara, a nakon par dana početne euforije mnogih starijih gamera što se sa suzom u oku prisjećaju Rollcagea, prikupili su solidnih 150 tisuća CAD i zatim nekako stali na otprilike istom iznosu. Interes za igru očito postoji pa će developeri svakako nastaviti raditi na igri koju su dosad doveli do toga da traileri izgledaju poprilično impresivno. Zapravo, traileri su nam na neki način dali do znanja da projekt nije daleko od igrive verzije, a upravo to potvrdili su sada i sami developeri najavivši da će javnosti ponuditi nedovršenu verziju kroz Steam Early Access prije 30.11. ove godine.

Iako im je nakon propasti Kickstartera fokus na dovršavanju i prodaji Steam Early Access verzije, developeri i dalje tvrde da je PlayStation 4 izdanje u planu, samo nemaju nikakve informacije o tome kada bi ga mogli ponuditi igračima. Ako želite pomoći razvoju, developere možete podržati prednarudžbom Early Access verzije kroz službenu stranicu. Nedavno izdani “Dance of Destruction” trailer pogledajte ispod.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?