HCL.HR

Otkazan Warrior’s Lair za PS3 i PS Vitu

ToxarE 04.07.2013.   •   0 komentara


Jedna od prvih igara koja je najavljivala cross-play opciju između PlayStationa 3 i PlayStation Vite na kraju ipak neće ugledati svjetlo dana, potvrdio je Sony.

Warrior’s Lair, iliti nekadašnji Ruin, 2011. godine predstavljen je na E3 sajmu kao interesantni hack’n’slash RPG koji je trebao promovirati cross-play opciju između PS3 i PS Vita konzola. Igračima je obećano da će istu igru dobiti u dvije verzije, a snimljene pozicije moći će se koristiti u obje verzije. I dok smo u međuvremenu dobili takve naslove; Warrior’s Lair zadesile su neprilike. Naime, studio Idol Minds koji je razvijao igru zatvorio je svoja vrata, a čini se kako Sony San Diego tim nije uspio dovršiti započeto.

Sony je danas tako potvrdio za IGN da je igra otkazana. „Sony Computer Entertainment može potvrditi kako Warrior’s Lair za PS Vitu više nije u razvoju. Ispričavamo se onima koji su već naručili igru i molimo ih da kontaktiraju prodavaonicu i otkažu svoju narudžbu.“ – stoji u službenom priopćenju iz Sonyja.

Premda vlasnici PS3 konzole neće pretjerano žaliti za ovime jer im uskoro dolazi Diablo 3, vlasnici PS Vite ostali su uskraćeni za hack’n’slash iskustvo koje je moglo biti interesantno za samu platformu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?