HCL.HR

Otkazi u IO Interactiveu

Zoran Žalac 31.10.2010.   •   3 komentara


Trideset i nešto radnika izgubilo posao, ali o novom Hitmanu još uvijek ni riječi.

Iako smo krajem ovog mjeseca bili gotovo sigurni da nam uskoro slijedi najava Hitmana 5, nedavni razvoj događaja doveo je to u pitanje. Naime, danski studio IO Interactive demantirao je izjave Davida Batesona i negirao suradnju s glumcem. Nažalost, stvari nisu stale samo na tome – izvori bliski studiju tvrde kako je ovih dana otpušteno 35 zaposlenika, a navodno je otkazan i jedan nenajavljeni projekt, koji bi vrlo lako mogao biti Hitman 5. No ne valja prizivati zle duhove, još uvijek ništa nije potvrđeno, a teško da će i biti ako naslov nije ni najavljen. Po pitanju otkaza Square Enix se oglasio izjavom u kojoj otpuštanje 35 radnika nazivaju internom promjenom u timu, i to promjenom koja je sastavni dio postojanja jednog razvojnog tima.

Slučajno ili namjerno, u isto vrijeme ponovno su počele kružiti nove glasine o idućem Hitmanu. Istih smo se već naslušali, no sada smo načuli nešto što se do sada nije spominjalo.

Komentari (3)

  • xGAME

    01.11.2010 - 10:13

    Naravno da bude vise napucavanja da ovi na konzolama im nece vajnat kako oni nemaju mogucnost biranja igranja nacina igre…to je bilo i za ocekivati…nadam se da peti dio nece ni izac, jer to sta god ce izaci hitman sigurno vise nece biti.

  • seedorf

    01.11.2010 - 14:14

    Pa nemogu da vjerujem ;((((((((((

  • patafix

    01.11.2010 - 22:14

    Naklapanja, ljudi ovdi ne govorimo o Activisionu and friendsima nego o ozbiljnoj tvrtci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?