HCL.HR

Otkriven BioShock Infinite

Zoran Žalac 13.08.2010.   •   5 komentara


Irrational Games već je neko vrijeme najavljivao otkrivanje svoje nove igre, naslova kojega smo znali kao Project Icarus. Jučer se ta najava i dogodila, a u centru pozornosti nije neki novi IP, već BioShock Infinite.

Irrational Games već je neko vrijeme najavljivao otkrivanje svoje nove igre, naslova kojega smo znali kao Project Icarus. Jučer se ta najava i dogodila, a u centru pozornosti nije neki novi IP, već BioShock Infinite. Međutim, ako ste se pri samom spomenu BioShocka odmah pomislili na nove podvodne avanture u razorenom Raptureu, krenuli ste krivim putem. Naime, BioShock Infinite mijenja setting, i to u sasvim oprečnom smjeru. Nova lokacija je leteći grad Columbia, koji se 1912. godine kreće iznad SAD-a. Glavnu ulogu u igri ima novi lik, Booker DeWitt, koji po nalogu misterioznog starca kreće u Columbiu kako bi pronašao i spasio ništa manje mističnu djevojku Elizabeth. Dakako, u svijetu BioShocka ništa nije jednostavno, pa se idilična lokacija grada ispostavi kao pravi horor među oblacima. Hoće li naš junak iz nje izvući živu glavu, vidjet ćemo 2012. godine na PC, PS3 te X360 platformama.

LINK: BioShock Infinite – Debut Trailer

Komentari (5)

  • Maximum

    13.08.2010 - 14:52

    Ja sam ocekivao novi IP ali ovakav Bioshock siguran nisam 😀 Izgleda dosta nebicno i bas me zanima kakav ce gameplay biti.Posto kako mi se cini na ovoj igri rade vec 3 godine ?

  • patafix

    13.08.2010 - 15:03

    A baš san se nekidan sprda da Bioshock može bit originalan jedino ako dignu Rapture u zrak 🙂

  • pisojefaca

    13.08.2010 - 17:30

    hmmm….

    Moglo bi se igrat 😀

  • BioShock 4 Life

    13.08.2010 - 17:58

    Elizabeth je dvadesetogodisnja djevojka koju Booker DeWitt mora da pronade.Izgleda kao da posjeduje neke psajkokineticke moci kao sto su:da kontrolira vrijeme,magnetizam i ostalo.Ne zna se bas puno o njoj osim da je u Columbii jos otkad je imala 5 godina.

  • tarankula

    13.08.2010 - 21:36

    bilo ispod zemlje sad iznad zemlje nikako ih na zemlji,ima stila peristila

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?