HCL.HR

Otkriven datum održavanja Heroes of the Storm Spring Global Championshipa

Stjepan Fikter 19.01.2016.   •   3 komentara


Početkom četvrtog mjeseca, pobjednici regionalnih kvalifikacija sukobit će se u Seoulu, Južnoj Koreji gdje će osim titule proljetnih prvaka, moći i osvojiti koji novčić budući da je pripremljeno 500,000 dolara nagradnog fonda.

Prošle godine, osim što je Heroes of the Storm izašao iz beta faze, Blizzard je pokazao da planiraju ozbiljne stvari i kod esports segmenta igre. Uz održani turnir gdje su se natjecali studenti te svjetsko prvenstvo s novom godinom započeo je i Heroes of the Storm Global Championship Circuit.

Najbolji timovi s teritorija Australije/Novog Zelanda, Kine, Europe, Koreje, latinske Amerike, Sjeverne Amerike, jugoistočne Azije i Tajvana natjecat će se kroz sezonske turnire – proljetni, ljetni i jesenski čija će kulminacija biti Global Championship događaj. Sve to uz četiri milijuna dolara nagradnog fonda za ovu godinu.

Proljetni turnir održavat će se od 01. do 03.04. u Seoulu, Južnoj Koreji gdje će se sukobiti pobjednici regionalnih kvalifikacija s navedenih područja. Europa, Koreja, Sjeverna Amerika i Kina će poslati po dva tima, a ostatak regija po jedan. Svi koji žele probati svoju sreću, europske kvalifikacije počinju 23.01. pa imate vremena za okupiti tim s time da finale gledamo 05. i 06.03.

Kada će se finalne borbe održati za ostale regije možete saznati na službenoj stranici.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Spinosaur

    19.01.2016 - 20:02

    Zakon igra super je

  • Spinosaur

    19.01.2016 - 20:03

    Ovo je super je igram tu igru

  • Ares88

    20.01.2016 - 17:14

    Lima kani se interneta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?