HCL.HR

Otkriven ekskluzivni Red Dead Redemption PS3 sadržaj

Duje Kozomara 15.05.2010.   •   3 komentara


Vlasnici PS3 konzole dobiti će dva ekskluzivna komada sadržaja sa svojim kopijama Red Dead Redemptiona.Game Informer nas je obavijestio kako PS3 diskovi sadrže Solomon’s Folly Gang Hideout te Walton Gang Outfit, u prijevodu, skrovište i odijelo koje g

Vlasnici PS3 konzole dobiti će dva ekskluzivna komada sadržaja sa svojim kopijama Red Dead Redemptiona. Game Informer nas je obavijestio kako PS3 diskovi sadrže Solomon’s Folly Gang Hideout te Walton Gang Outfit, u prijevodu, skrovište i odijelo koje gameri na drugim platformama neće vidjeti. „Walton Gang Outfit čini da John Marston, surova i obrasla muškarčina, izgleda kao uglađeni gospodin“, kažu momci sa portala. Ako ste zaboravili, US verzija izlazi u utorak, a naša europska stiže tri dana kasnije, u petak. Red Dead Redemption dobio je skromnu ocjenu 10/10 u posljednjem broju magazina Official PlayStation Magazine UK.

UPDATE! U međuvremenu smo odigrali Red Dead Redemption te ga recenzirali. Doduše, igrali smo Xbox 360 verziju, no kako je igra praktički ista na obe platforme za koje je trenutno dostupna, bacite oko na recenziju i saznajte jesmo li u ovome vestern sandboxu uistinu dobili sve što smo očekivali.

RECENZIJA: Red Dead Redemption

Komentari (3)

  • krunchie

    15.05.2010 - 12:25

    ja ga igram juce je izaso igra godine sigurno toiko pozitivnih stvari da mi se neda pisat a na manu nisam naletio ovo se mora igrat gta je skinut s trona po meni

  • ALG

    15.05.2010 - 18:32

    Jedino što mogu reć je da šteta što ovog neće bit na piceku ko što nije bilo ni Red dead revolver ali ozbiljno razmišljam ako bude viška love u skorije vrijeme da nabavim konzulu samo radi ove igre.

  • insomniac1984

    17.05.2010 - 11:49

    ALIG prvo si protiv komzola, a sad bi nabavljao radi jedne igre komzolu, zar ti ono ne igraš samo wow?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?