HCL.HR

Otkriven kooperativni multiplayer za Dragon Age: Inquisition

Stjepan Fikter 27.08.2014.   •   4 komentara


Druženje u Dragon Age: Inquisitionu bit će moguće putem kooperativnog multiplayera za četiri igrača koji će biti odvojen od kampanje. Također, imat će i opciju ingame kupovanja stvarnim novcem.

Nakon Mass Effect 3 multiplayera, BioWare priprema i kooperativno druženje za Dragon Age: Inquisition u kojem će sudjelovati moći četiri igrača. No, za razliku od Mass Effecta 3, multiplayer u Inquisitionu neće biti nekako vezan za kampanju nego će biti samostalni dio igre. Zbog toga neće biti moguće prenositi predmete, iskustvo ili imati ikakav utjecaj na radnju igrajući ovaj mod.

Iz BioWarea kažu: “Nakon uspješnog Mass Effect 3 multiplayer moda, Dragon Age multiplayer uključuje brze mečeve koji zahtijevaju timski gameplay i dodaje Inquisitionovu taktičku borbu i opsežan loot te crafting sistem. Željeli smo biti sigurni da će dvije ekonomije koje će omogućiti napredovanje u singleplayeru i multiplayeru, biti odvojene. Ako vam se igra Dragon Age multiplayer naučit ćete kako svaka klasa ima drugu ulogu u borbi, kako različite vještine funkcioniraju i kako kompozicija likova daje taktičku prednost u borbi. Ovo znanje se može prenijeti u singleplayer dio, ali predmeti ne.”

Po izlasku igre, bit će dostupno 12 likova odnosno četiri od svake klase (Warrior, Rogue, Mage), a još će ih se dodavati tijekom vremena. Također neće postojati multiplayer Achievementi pa lovci na iste nisu primorani zaigrati ovu komponentu ako ne žele.

Ipak, da ne bude sve tako divno i krasno, pobrinut će se in-game kupovina stvarnim novcem, ali developer kaže da se sve može kupiti i s virtualnom valutom unutar igre. Na to nadodaju: “U Dragon Age multiplayeru neće biti zidova koji se ne mogu zaobići osim plaćanjem. Sve je dostupno za kupovinu s virtualnim zlatnim novčićima. Možete koristiti premium valutu, ali i ne morate.”

Osim multiplayera, otkrivena je i Inquisition HQ aplikacija za mobilne uređaje pomoću koje će se moći mijenjati oprema na likovima, no to je sve što su otkrili oko iste. Dragon Age: Inquisition zaigrat ćemo 21. studenog na PC-ju, PlayStationu 3 i 4 te Xboxu 360 i Xboxu One.

Komentari (4)

  • maxim.x

    27.08.2014 - 16:46

    Bolje da se oni skoncentriraju na dobru singleplayer kampanju nego sto izvode ove gluposti, nije lose to ali posto su vec odgodili igru bolje da se posvete stvarima koje su bitne u jednom Dragon Ageu.

  • wyzard

    27.08.2014 - 17:06

    Pošteno.

  • Shicko

    27.08.2014 - 23:00

    DA moba incoming 🙂

    Doduše meni nebi smetalno, samo da SP malo više ispoliraju.

  • HighCroGaming

    28.08.2014 - 06:40

    ja mislim da znam sta ce ovaj multiplayer bit konzolama zamjena zato sta nemaj shadow realms

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?