HCL.HR

Otkriven Undercover Cop – novi multiplayer mod igre Kane & Lynch 2

Igor Belan 28.05.2010.   •   0 komentara


IO Interactive i Eidos nam donose novi trailer za novi multiplayer mod igre Kane and Lynch 2. Kako je biti policajac na tajnom zadatku među hrpom kriminalaca? Pogledajte…

IO Interactive, Eidos i Square Enix očito velike nade polažu u multiplayer njihove nove igre Kane & Lynch 2. Nakon što su nam pokazali kako će izgledati Fragile Alliance te Cops and Robbers multiplayer modovi, danas dobivamo zadnji trailer takve vrste pod naslovom Undercover Cop. Ovaj novi mod igre zapravo je vrlo sličan već predstavljenom Cops and Robbers modu, no sa jednom bitnom razlikom. U igri će na strani kriminalaca biti jedan policajac, koji će uz glumatanje da je kriminalac, morati raditi na tome da zaustavi zločeste pljačkaše (čitaj: poubija ih) i vrati ukradeni novac. Naravno, sa druge strane, kriminalci će biti svjesni njegove prisutnosti no neće znati o kome se točno radi.

Čini se kao vrlo nezahvalna pozicija, a živo nas zanima kako je to IO Interactive zaista zamislio, odnosno izveo u praksi. Više detalja o ovome i ostalim multiplayer modovima u igri Kane & Lynch 2 očekujemo uskoro, vjerojatno na ovogodišnjem E3 sajmu. U nastavku pogledajte trailer za ovaj novi multiplayer mod, a ukoliko niste upoznati ni sa originalnim Kane & Lychom, kliknite na ispod priloženi link i pročitajte našu recenziju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?