HCL.HR

Otkrivene besplatne igre za Xbox Gold pretplatnike u 12. mjesecu

Stjepan Fikter 25.11.2015.   •   3 komentara


Za zimske dane, Microsoft je Gold pretplatnicima pripremio malo šuljanja, malo akcije i malo pucanja – ukratko, za svakoga ponešto.

Kako nam se bliži hladni prosinac, iz Microsofta su se oglasili s besplatnim naslovima koji će grijati Gold pretplatnike tijekom zime, bilo da se igraju na Xboxu One ili starijem mu bratu Xboxu 360.

Vlasnici Xboxa One od prvog dana 12. mjeseca pa sve do zadnjeg moći će ubijati šaroliku paletu demona u The Incredible Adventures of Van Helsing kojeg smo mi recenzirali po izlasku PC verzije – to naravno pod uvjetom da u navedenom razdoblju preuzmu igru. Drugi naslov je suprotne tematike gdje ubijanje i nije na prvome mjestu – radi se o Thiefu kojeg će se moći preuzeti od 16.12. pa sve do 15.01. iduće godine.

Svi koji se još uvijek igraju na starijoj konzoli, također neće ostati kratkih rukava jer im u novom periodu stižu tri besplatna naslova. Od 01. do 15.12. za besplatno preuzimanje bit će dostupan Castlestorm, da bi ga dan poslije zamijenili Sacred 3 te Operation Flashpoint: Dragon Rising koji će biti dostupni sve do 31. prosinca.

Jeste li zadovoljni s prosinačkom ponudom besplatnih naslova na Xboxu?

Komentari (3)

  • Vlado95

    25.11.2015 - 10:51

    Jel igra netko uopće na xboxu ovdje išta?

  • Virty

    25.11.2015 - 12:12

    Naravno da igra 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?