HCL.HR

Otkrivene dvije nove karte Hearthstone: Blackrock Mountain ekspanzije

Dominik Bošnjak 19.03.2015.   •   0 komentara


Blizzard je otkrio dvije nove karte koje će se nalaziti u sljedećoj Hearthstone ekspanziji – Dragon Egg te Dragonkin Sorcerer.

Prednarudžbe za Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure kreću danas, a da nas podsjeti na to, Blizzard je otkrio još dvije nove karte iz iste. Konkretno, predstavljena je neutralna rare karta Dragon Egg i neutralni common Dragonkin Sorcerer. Kako je bilo i za očekivati, obje su dosljedne zmajskom lajtmotivu koji će prožimati nadolazeći Blackrock Mountain.

Tako je Dragon Egg 0/2 čudovište za jedan mana kristal koje će svaki puta kada primi štetu na polje pozvati jednog 2/1 Whelpa. Pretpostavljamo da se radi o Whelpovima sličnim onima vezanim za efekt Leeroy Jenkinsa koje igra također klasificira kao zmajeve. Dragon Egg će najvjerojatnije biti primamljiva karta za Zoolock i Priest dekove koji je bez većih problema mogu buffati.

S druge strane, Dragonkin Sorcerer je 3/5 za 4 mane koji dobiva +1/+1 svaki puta kada bude meta nekog vašeg spella, što nekom logikom opet nalaže da će biti zanimljiv Priest dekovima s obzirom da oni u trenutnoj meti dolaze s najviše buffova, iako bi s ovom kartom mogli oživjeti i Token Druidi i Paladini.

Sada smo upoznati s 9 od 31 Blackrock karata, a ostatak očekujemo vidjeti u nadolazećim tjednima. Gotovo sigurno bismo trebali biti upoznati sa svim novim kartama prije samog izlaska ekspanzije u travnju, baš kao što je to bio slučaj i s Naxxramasom.

Inače, ako igrate Hearthstone pridružite se raspravama u Hearthstone podforumu, a ako ste za malo prijateljskog natjecanja s igračima iz cijele regije, prijavite se na naš Hearthstone Adriatic #3 turnir koji se igra ove nedjelje (prijave su otvorene sve do pola sata prije početka natjecanja).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?