HCL.HR

Otkriveno što donosi day-one nadogradnja za Evolve

Stjepan Fikter 09.02.2015.   •   1 komentara


Prije nego uzmete pušku u ruke ili zaigrate kao čudovište, pripremite si kavu ili osvježavajući napitak zbog day-one patcha od 3 GB s kojim stiže bolji balans, matchmaking te optimizacija.

Od sutra na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One igramo Evolve, ali prije nego što se pojavimo na bojištu, dočekat će nas day-one nadogradnja od 3 GB-a. Možda netko neće biti previše sretan zbog skidanja zakrpe i prije nego se može zapucati, ali developeri otkrivaju kako će s ažuriranjem stići promjene koje će samo poboljšati iskustvo igranja.

Osim dodatnog balansa koji je napravljen zahvaljujući testiranju igre od strane igrača, očekuju nas dodatne optimizacije na polju performansi i mrežne propusnosti uz poboljšan matchmaking. Uz to, ni bugovi nisu pošteđeni pa bi sama igrivost trebala biti na puno većoj razini nakon day-one nadogranje.

Elite skinovi su također dobili prerade, a s nadogradnjom stiže i povezivanje s Evolve Hunters Quest aplikacijom za mobilne uređaje. Inače, radi se o match-3 tipu igre smještene u Evolve svijet, a za više detalja pogledajte trailer.

Mi ćemo također recenzirati igru, a možete i očekivati video komentar u kojemu ćemo surađivati s drugim lovcima, a i pokazati kako se snalazimo u ulozi čudovišta.

Komentari (1)

  • medo1998

    10.02.2015 - 23:56

    Kad ce neki video komentar??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?