HCL.HR

Otvoren prvi Dark Souls kafić

ToxarE 13.01.2014.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


U Japanu je ovih dana kroz suradnju razvojnog tima From Software i Oz Cafea otvoren tematski kafić u kojemu posjetitelji mogu uživati u pićima i jelima inspiriranim Dark Souls igrama.

Trend otvaranja kafića / restorana s tematikom videoigara nastavlja s rastom, prvenstvenu u Japanu odakle je i krenuo. Popularni japanski serijali poput Resident Evila već neko vrijeme imaju svoja zasebna odredišta, a sada im se pridružio i Dark Souls. Naime, studio From Software i kafić Oz Cafe u Tokiju su otvorili vrata svim Dark Souls fanovima koji bi htjeli isprobati jela i pića iz samog serijala, u atmosferi po uzoru na samu igru.

Na meniju se tako nalazi Estus u obliku piva, prženi ljudi-gljive koji su zapravo samo velike gljive; kameni prsten (koji je zapravo luk) i slično. Slike kafića možete pogledati ovdje. Kao što ćete vidjeti na slikama, u središtu prostora je i veliki ekran na kojemu se vrte promotivni materijali nadolazećeg Dark Soulsa 2, pa je jasno kako je otvaranje kafića prvenstveno bilo marketinški trik. Bilo kako bilo, Dark Souls 2 izlazi 11. ožujka za PC, PS3 te X360 platforme.

Komentari (1)

  • Me666

    13.01.2014 - 14:40

    Može jedan veliki makijato i litra krvi – hvala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?