HCL.HR

Otvorena beta za Hearthstone odgođena za 2014.

ToxarE 22.12.2013.   •   4 komentara


Otvorena beta za Hearthstone: Heroes of Warcraft ipak će pričekati do sljedeće godine, a za zatvorenu betu moguće se prijaviti do 7. siječnja.

Blizzard je na ovogodišnjem Blizzconu izjavio kako se nada da će moći pokrenuti otvorenu betu za Hearthstone: Heroes of Warcraft ovog mjeseca, no u novoj objavi na službenoj stranici igre objasnili su kako ipak ništa od toga.

“Vjerujemo kako je prava stvar za igru ne požurivati je u otvorenu betu, već još malo pričekati kako bismo bili sigurni da je spremna za šire testiranje. Blizu smo otvorene bete – veoma blizu”, stoji u objavi.

Svoje mjesto u zatvorenoj beti još uvijek možete osigurati, budući da u istoj objavi jasno piše da će svi igrači koji se prijave za zatvorenu betu do 7. siječnja biti pozvani da testiraju igru “prije nego otvorena beta započne.” Mi smo se još prije koji mjesec te zatvorene bete uspjeli dokopati, a kako smo se zabavili, doznajte u priloženom videu.

Komentari (4)

  • Mind_killer

    22.12.2013 - 22:17

    Ja sam dobio priliku zaigrati u closed beti i mogu reci da je igra odlicna 🙂

  • MoGaming

    23.12.2013 - 00:09

    jesu lijeni i spori

  • Vailent

    23.12.2013 - 13:52

    i ja sam dobio ključ nedavno igra je zanimljiva,ali dosadi nakon sat vremena igranja al zanimljivo je to da dobivate nove i jače karte,meni osobno igra dosadi nakon sat vrmeena igranja,ali neznači da će vama

  • Budoka

    @maxim.x, 23.12.2013 - 14:17

    pa i meni dosadi nakon sat vremena al opet dobim želju da zaigram

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?