HCL.HR

Otvorena nova Instar trgovina u Rijeci

sponzorirani članak 10.12.2016.


Dugo najavljivana i još duže očekivana poslovnica Instar Informatike u Rijeci napokon je otvorila svoja vrata u ulici Antuna Barca 7, u ponedjeljak 5.12.2016. godine.

instar-rijeka-uvodna

Grad Rijeka postao je bogatiji za još jedan renomirani IT dućan u koji ćete, uvjereni smo, vrlo rado dolaziti. Na navedenoj adresi vas čeka 90 kvadrata pomno osmišljenog prostora u kojem ćete u miru moći razgledati i kupiti sve ono najbolje što vam se danas nudi u svijetu računalne tehnologije i gaming opreme. U slučaju bilo kakvih pitanja ili dvojbi, na raspolaganju vam je stručno i uvijek ljubazno Instarovo osoblje.

instar-rijeka-3

Instar Informatika je inače jedna od najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom koja uvijek pažljivo osluškuje potrebe svojih kupaca. Stoga je njihova nova specijalizirana poslovnica svakako dobra vijest za sve gejmere i one ovisne o vrhunskoj tehnologiji po prihvatljivim cijenama.

instar-pny-usb

Čekaju vas posebno uređeni odjeli za Instar PC računala, gaming periferiju, laptope, mobitele, igraće konzole i još puno, puno više. Također vas očekuju brojne akcije i pogodnosti povodom otvorenja, stoga ne oklijevajte s dolaskom i kupovinom, jer osim što je pravo vrijeme, pravo je i mjesto.

Posebno vam skrećemo pažnju na sljedeće artikle, ne propustite:

1) BEST BUY! Asus K556UQ-DM001D – Intel Core i5-6200U, 15.6” FHD, 8GB DDR4, 1TB, GeForce 940MX 2GB, DVD/RW – CIJENA 4699 kn
2) TOP AKCIJA! PNY USB stick od 64GB – mnoštvo pohrane za vaše dragocjenosti u turbo malom pakiranju – CIJENA samo 99 kn!
3) AKCIJA! Amazon Kindle Paperwhite 2015 – najomiljeniji e-čitač na svijetu, ‘tona’ odlične literature uvijek pri ruci – CIJENA 1299 kn
4) GAME ON! Veliki izbor gaming laptopa svih veličina i vrsta – CIJENE od 5999 kn
5) Gaming s 5 GODINA JAMSTVA! Pouzdana i potentna Instar gaming PC računala, za rekreativce i beskompromisne hard-core gejmere – CIJENE od 2699 kn
6) NAJBOLJA CIJENA U RH! Dell Flat Panel P2417H – 24”, FHD, VGA, HDMI, USB, widescreen, 6ms odziv – CIJENA 1499 kn

Sve ostale aktualne Instar ponude, akcije i promocije možete pogledati u novom BOŽIĆNOM KATALOGU!

Rezervacije i informacije za riječku poslovnicu možete dobiti na e-mail adresi na rijeka(at)instar-informatika.hr i telefonom na 051/490-497.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?